slide show

DAN FÖRE DOPPAREDAN

Älskar verkligen julen, allting är så himla mysigt!! 

I lördags klädde vi granen och drack glögg och har även sett hur mycket Sunes jul som helst. Blev klar med mamma och pappas julklapp idag och oj vad jag har kämpat med den, köpte den i september men lyckades ändå skjuta upp allt lite för långt! Men alla julklappar är inslagna och nu sitter jag och väntar på systrarna, Jocke och Milas som ska komma hit och ha lilla julafton och även sova här, såå mysigt!

Vardag | | Kommentera

JULGÅRD PÅ MIDGÅRD OCH AVSLUTNING

I torsdags var det julgård på Midgård med Harry Potter tema. Vi hade inga andra lektioner så jag började klockan tre och det var faktiskt över förväntan!! Fanns mycket aktiviteter och det var jättemånga som hade klätt ut sig!! När det slutade typ vid fem så cyklade jag hem och sedan nästan direkt till Sofia efter ett tag kom Emilia och vi bytte julklappar.

I fredags var det julavslutning på Midgård och den var också bland det bästa jag har sett, Gud vad alla är duktiga!! Efter det så bjöd våran elva på fika och vi spelade julklappsspelet, tänker på när vi satt för typ tre månader sedan och hade minijul, i september haha:):) 

När vi slutade for vi några stycken först ner på honeycomb (första gången för mig woho) och sedan gick vi en sväng på stan! Sedan for vi ut till stugan och här stannar vi under jul och nyår och sedan får vi se vad som händer, hoppas alla får en jättebra jul!!


Vardag | | Kommentera

TAR NU LOV

Dagen har gått i superspeed har jag gjort bort ett prov och en redovisning så har ingenting mer före lovet och det känns så fantastiskt!! Imorgon börjar jag klockan tre och då är det bara julgård och sedan fredag är det avslutning, aaah!! Även en precis vecka kvar till julafton och det känns ju inte helt fel alltså. Har inte firat en riktig jul på två år då vi satt på Norges flygplats hela förra året så jag är mer taggad än vanligt!!
 
I söndags invigde jag iallafall mitt träningskort på Iksu som jag fick i födelsedagspresent, såå kul och har fortfarande träningsvärk.  I måndags var jag och tjejorna och pluggade på café station efter skolan, väldigt mysigt var det även fast vi faktiskt pluggade hela tiden!!
 
Pågrund av all träningsvärk så kunde jag inte träna så hårt igår så då körde jag och mamma Aqua 55, typ vattengympa haha. Det var faktiskt jätteroligt!! Sedan stannade vi kvar och spade lite innan vi for hemåt och jag fortsatte min pluggning. Igår var en riktigt dålig dag så jag behövde verkligen tänka på något annat ett tag!
 
Vardag | | Kommentera
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }