slide show

TAR NU LOV

Dagen har gått i superspeed har jag gjort bort ett prov och en redovisning så har ingenting mer före lovet och det känns så fantastiskt!! Imorgon börjar jag klockan tre och då är det bara julgård och sedan fredag är det avslutning, aaah!! Även en precis vecka kvar till julafton och det känns ju inte helt fel alltså. Har inte firat en riktig jul på två år då vi satt på Norges flygplats hela förra året så jag är mer taggad än vanligt!!
 
I söndags invigde jag iallafall mitt träningskort på Iksu som jag fick i födelsedagspresent, såå kul och har fortfarande träningsvärk.  I måndags var jag och tjejorna och pluggade på café station efter skolan, väldigt mysigt var det även fast vi faktiskt pluggade hela tiden!!
 
Pågrund av all träningsvärk så kunde jag inte träna så hårt igår så då körde jag och mamma Aqua 55, typ vattengympa haha. Det var faktiskt jätteroligt!! Sedan stannade vi kvar och spade lite innan vi for hemåt och jag fortsatte min pluggning. Igår var en riktigt dålig dag så jag behövde verkligen tänka på något annat ett tag!
 
Vardag | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }