slide show

FÖRSTA ADVENT

Har haft världens mysigaste helg!!
I lördags for jag och mamma in till stan och hämtade Kajsa, Elina och Linéa också for vi tillbaka till stugan. Kvällen blev väldigt lång och mysig, vi badade badtunna, åt tacos, såg Ebba och Didrik, dansade och skrattade självklart i massor. Blev vi sov i vardagsrummet och det blev inte så sent faktiskt vilket var skönt eftesom väckaren stod på åtta imorse. Vi gick iallafall upp, jag gjorde en brasa och tände massa ljus. Sedan gjorde vi egen varm choklad och åt mackor, pepparkakor och lussebullar till frulle. Hade världens bästa första-advents morgon med andra ord. 
 
Vd elva for dom hem och sedan började det rulla in folk eftersom. Hade kalas för släkten idag, fick massor av fina paket och jag är såå tacksam!! Nu är vi iallafall hemma från stugan och jag har försökt mig på en bloggdesign till ett skolarbete vi håller på med, gick sämre än jag trodde men jag skyller på att jag är för trött för att hålla på med massa koder. Så nu ska jag sova, hoppas ni har haft en lika bra helg som jag!!
Hade isot på auto och det ångrade jag nu i efterhand, det är iallafall därför bilden är brusig. Men vi är fina ändååå!! Bästa girlsen, er tycker jag om♥
Vardag | | Kommentera
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }