slide show

mysdag med syster

Idag for jag och mötte upp Micaela och Milas. Vi började med att springa runt på stan lite innan vi gick och köpte världens godaste muffins på Ica och latte på Waynes. Sedan gick vi och satte oss i parken och bara pratade och hade det mysigt. När vi kände att vi hade frusit tillräckligt så började vi gå mot mig. Sedan har vi bara ätit och jag har sorterat all reklam som kom idag. Annars har vi bara tagit det lugnt, en bättre Torsdag med andra ord!
Vardag | | Kommentera

mer london

 
Vardag | | Kommentera

halva veckan

Gud jag får lite panik när jag tänker på att halva veckan redan har gått, men som tur är så har det varit ett par riktigt bra dagar!! Igår gick jag på stan med Sofia på dagen. Sedan mötte jag upp Micaela och Mille som följde med hem och åt hos oss.På kvällen så for jag, Sofia och Emilia och fikade för att fira Emilia som har fyllt år, supermysigt var det!!
 
Idag mötte jag upp Julia också gick vi på stan, hittade en fin tröja som fick följa med hem. När vi blev less så satte vi oss och fikade innan hennes buss gick tillbaka hem. Men jag hann nästan bara hem och äta innan jag for tillbaka till stan igen, mötte upp Julia och Emmelie och vi gick på bio och såg Annebelle. Tyckte faktiskt den var svinbra, läskig men väldigt bra!! Så det var kuul. Nu har jag precis sett paradise och ska gå och sova. Imorgon ska jag hänga med Micaela och Milas, blir nog superbraa!!
 
 
Vardag | | Kommentera
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }