slide show

SKYLLER ALLT PÅ VÄDRET

Dagen har gått såå fort, samtidigt som kvällen känns som att den aldrig kommer ta slut. Kanske beror på att jag mest legat och sovit hela dagen medans jag nu är super-rastlös. Skypear iallafall med Emmelie just nu och annars har jag väl kollat insta och alla bloggar i världen ungefär 29845 gånger.
 Har jag pluggat någon matte idag då? Hah nej, tog fram boken men satt mest och stirrade på ett tal tills jag gav upp och gick och la mig igen, heja miig!! Skyller iallafall allt som varit dåligt idag på vädret, brukar ju tycka att det är rätt mysigt med dåligt väder men just nu vill jag faktiskt bara ha sol, bad och glass!!
Här är iallafall tre pics från när jag var och fotade med världens snyggaste vän i tisdags, bäst är hooon♥♥
Vardag | | Kommentera

HELGEN

Ännu en superbra helg börjar nu vara slut, tur den här veckan är kooort!!
  Fredagskvällen spenderades hos Emilia med väldigt bra sällskap, bland de roligaste kvällarna på länge faktiskt så det får vi ta och göra om väldigt snart tycker jag!!
  Igår cyklade jag upp på Umedalen nästan direkt jag hade vaknat, där hängde jag med Micaela och Milas hela dagen, vi fotade både inomhus och sedan tog vi även en liten promme i skogen där det också blev lite bilder, mikket nöjd är jag så det ska bli kul att gå igenom bilderna på datorn sedan! På kvällen gick vi iallafall över till Petra och Caspian där vi var hela kvällen, god middag, bubbel och massa surr blev det. Sååå mysigt var det och jag behövde nästan inte cykeln för att rulla hem när jag skulle därifrån.
  Idag är jag helt slut, haha! Vet inte hur många gånger jag har somnat om men jag blir bara tröttare och tröttare, mamma och pappa kommer nog hem från stugan snart så jag ska passa på att plugga lite matte innan det! Hoppas ni haft en bra heelg!!! 
 
Vardag | | 3 kommentarer

23/4

Hade som sagt bara natonella idag vilket var väldigt skönt! Blev klar redan efter en timme så då for jag hem ett tag innan jag for vidare till Micaela. Hade ju faktiskt inte sett deras nya lägga så det var väldigt kul!! Efter ett tag kom Petra och Caspian också. Vi åt frukt och bara myste innan vi gick en liten prommis och då gick jag hem. 
 
Ikväll har jag varit och tränat och sedan har jag inte gjort så mycket mer, kollat på hockey men det gick inte alls som jag ville så det var tråååk!! Nu ska jag sova, ser sååå mycket fram emot fredag och sovmorgon!! 
 
Vardag | | Kommentera
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }