slide show

NY VECKAAAA

I fredags var pappa inte hemma så jag och mamma hade myskväll, åt på resturang och sedan for vi till espresso house för efterrätt!! Mys x1000 verkligen!! 
 På lördagen gick jag upp klockan 6 och for ut och fotade, var vid grubbeskolan så ville inte att det skulle vara så mycket folk där haha. Precis när jag packade ihop kom det massa små kids så det var nog bra att jag for så tidigt ändå haha. Sedan på lördag kväll agerade jag och Emmelie bartenders på en 30års fest! Tycker det gick riktigt bra, var inte hemma förrän vid tre så det blev en väldiiigt lång dag!! 
 Nu är en ny vecka igång igen och jag sitter väl mest och funderar på nästa lov, tyvärr haha! 
 Ikväll tog jag en promme och nu ska jag gå och duschaaa, skolfoto imorgon och haha. Får jag bara stå upp så är jag nöjd!!!!!
 
Vardag | | Kommentera

LEDIIII

Idag hade vi inga lektioner så jag har bara varit hemma, varit superrastlös och bara haft tråkigt typ hahah! Vet inte vad som händer men har haft så ont i huvudet idag också så jag har försökt vila och bara ta det lugnt men det gick sådär. Var ute och plockade lite hallon så det inte skulle synas att jag åt typ 3liter på 2 timmar, typical Sannah yes!!
 
Skulle egentligen jobba ikväll men kände att nae tror det inte är så bra att sitta 4h i telefon då jag inte mår bra, skulle nog slutat med att jag skäller ut någon i telefonen eller något, haha inte supertrevlig när jag är sjuk med andra ord, men vem är ens det? Nu ska jag iallafall sova och imorgon har jag sovis så känns underbart!! 
 
Vardag | | Kommentera

MILAS DAG

Då var första dagen i skolan bortgjord och även fast det var rätt lugnt och vi slutade tidigt så kom jag hem med världens huvudvärk så jag la mig och vilade 2timmar men det har inte gått över riktigt än, så därför känns det SÅ skönt att vi är lediga imorgon(!!) wieee!! Annars gick jag en långpromme och har sen dess mest kollat runt på kläder, känns som att lönen kommer ryka innan den ens kommer in på kontot, hehe! Har även spillt blåbärs smoothie på mitt favvolinne vilket gjorde mig ledsen så det kändes helt ok att tröstshoppa faktiskt!!!
 
24 augusti idag vilket dessutom är världens bästa Milas födelsedag!!♥ Första födelsedagen, hoppas han har haft en underbar dag min lilla solstråle!!♥♥♥ Förstår som sagt fortfarande inte riktigt vart tiden tog vägen och tycker både han och Cappie får chilla lite nu innan de växer om moster!! 
 
Vardag | | Kommentera
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }