slide show

KANSKE SKA FÅ A LITE OFTARE

Igår for vi ut och åt på resturang för mitt A, riktig lyx middag och satt mest och tänkte på att jag absolut borde satsa på att få fler An haha.
 
Imorgon är den sista riktiga skoldagen, trots det så känns lovet så långt bort!! Har en stor uppgift som hela klassen får ont i magen och blir gråtfärdiga av, alla fattar noll så ja det känns väl sådär!! Men så skönt med lov kan inte ens fatta, aaah!!!
 
Har iallafall inte pluggat någonting ikväll utan spenderat all min tid åt att leta mitt helvettes läppstift som är helt nytt och som jag REDAN verkar ha tappat bort... Vad är ens grejen med att jag alltid ska tappa bort saker. Aja imorgon är det Julgård på Midgård och är sååå superpeppppp
 
Vardag | | Kommentera

PORTFOLIO

ÄNTLIIIIGEN är jag klar med min portfolio (vill ni komma till den så tryck HÄR) startade den för typ ett år sedan men sidan har inte velat samarbeta så jag har inte orkat göra klart den förrän nu,haha! Känns så skönt och är tro det eller ej ganska nöjd, är taggad på att ta lite nya bilder så att den kan uppdateras ofta också!!
 
Nu sitter jag på skolan och väntar på att pappa ska hämta mig, har varit en bra dag idag! Fick A i alla kriterier på mitt engelska tal som jag var väldigt osäker på och tror det var det som gjorde mig så glad!! Jag och Kajsa gömde oss i bibiloteket vilket inte gick så bra, höll på dö av skratt!! Men nu ska jag hem och göra klart de sista uppgifterna innan jag tar jullov, wow vad det känns bra att bocka av uppgifter på min lista som blir kortare och kortare när den började SÅ lång!!!
Vardag | | Kommentera

LUCIA

Sönderstressad är väl ett ord som skulle passa väldigt bra in på mig just nu och den senaste veckan, har resulterat i no sleep dessutom:) Wiie love life! Jullov, jaaa taaack!! Fyfan vad välbehövligt!!
  Idag är det lucia och jag vaknade tidigt och cyklade direkt till Micaela, fotade henne och blev bjuden på lyyyxfrulle, sen for vi ner på stan och hon har fixat mitt hår, gissa färg! SVART SÅKLART!! Älskaaar det redan men skulle behöva lite smink(bronzer) så man ser lite levande ut, haha!
  Igår var det julmarknad och jag och Kajsa stod där med vårt företag, sju timmar stod vi ute och frös men det var väldigt mysigt också!!
 
Vardag | | Kommentera
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }