slide show

WEEKEND

Igår var det Fredag och vi hade bara en ända lektion så det var superskönt!! Efter den följde jag med Kajsa hem till henne, där åt vi supergod lunch och jobbade på ett skolprojekt, trodde inte vi skulle hinna så mycket men allt rullade på bra och nu ligger vi väldigt bra till, så roligt när det blir bra också!! Pappa kom och hämtade mig vid fyra och då for jag hem och åt och sedan for jag direkt vidare till Emma. Vi for först och fikade och sedan for vi hem till henne, kollade på lite roliga program och sjöng åt massor av gamla låtar.
 
Idag kommer Micaela och Milas hit så nu sitter jag mest och väntar,haha. Tror vi skulle fara och kolla på typ tapeter? Men det blir nog braa! 
Vardag | | Kommentera

SKYPE OCH SJÄLVPORTRÄTT

Efter skolan så mötte jag upp Emmelie på stan, vi började på honeycomb och sedan gick vi bara runt ett tag innan vi gick på Rhodos och åt middag, pizzabufé blev det och jag är fortfarande sååå mätt!!! I två timmar satt vi där och det var så trevligt!! Bästa Emmsan♥
 
När jag kom hem så blev jag supersugen på att fota så jag satte igång och sminkade mig och sedan tog jag fram kameran ett tag, nu skypear jag med Emmelie men ska snart gå och duscha bort alla hårprodukter! Imorgon är det Torsdag vilket innebär sovmorgon, wiiieee!!!
Vardag | | En kommentar

WINTER

Igår efter skolan for jag och girlsen ner på stan och jag blev bjuden på fika (som var min födelsedagspresent♥♥) Sedan hann vi även med en del plugg, men tror vi alla blev lite chockade över hur mycket vi redan kunde, så det var skönt!! 
 
Idag har det varit den perfekta vinterdagen, älskar vintern när det är såhär och är så ledsen över att jag har suttit inne i skolan hela dagen!! Jag slutade iallafall rätt tidigt så när jag for hem så stannade jag faktiskt och fotade lite för det var sååå fint!! Hade dock bara mobilen så sen skyndade mig hem och hämtade kameran och sedan ut igen, var som en isbit när jag kom tillbaka hem,haha. Så då gjorde jag en kopp varmchoklad och såg topmodel. Ikväll ska jag iväg och träna och sedan kolla igenom svenskan! Kraaam!!
 
Vardag | | Kommentera
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }