slide show

:( :)

FÖR NU HAR JAG JOBBAT MITT SISTA PASS PÅ TVÅ VECKOR!!! Fattar ni hur bra det känns elleeeer! Lite sad att jag typ inte varit helt ledig i två veckor i streck under hela mitt sommarlov än så jag tycker fan att jag förtjänar det här.
 Fick slita för ledigheten och kämpade mig igenom sex timmar innan mamma och pappa kom och hämtade mig och firade med middag på resturang!! Vädret förresten?? Vad händer, don't get it. Igår var det typ tropisk-turkiet style och sedan idag...? Typ värsta jag varit med om, kollade ut och man såg knappt att det regnade för det regnade så mycket!
 Annars då, sedan jag kom hem så har jag skypeat/facetimeat (för mitt skype är ju sämsta ever) med två saknade lovies och även kollat massa youtube!! Anty, alltså queen!! Har serri kollat 15 videos och jag vill bara ha allt hon tycker är bra för att ja, hon äger? Sedan har jag även hunnit med att redigera lite bilder jag tog på Emmelie för lite för längesedan, de har blivit lite bortglömt men tänkte att jag skulle ta tag i det! 
 Imorgon ska jag träffa Elina(!!!) för förhoppningsvis inte sista gången innan hon far och rockar Usa men ändå, det var aldelles för länge sedan så det ska bli mys!! Att hon far snart känns så sjukt? Tror inte jag fattat det än för isåfall skulle jag nog ligga och gråta eller något just nu men nej, wow så avis jag är!!
Bild från när vi girls hade bananparty hos Linéa!! 
 
Vardag | |
#1 - - elina:

Älskade du

Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }