slide show

---------

Igår kom som sagt Emmelie hit, efter en hel dels tänkande på vad vi skulle göra då vädret sög så traskade vi iväg till coop och satte oss sedan i en lekpark och pratade, ända tills det blev för kallt satt vi där. Myyys!!
 
Imorse stod väckaren som vanligt ställd och sedan har jag jobbat, dagen har gått sååå segt även fast vi var på en liten utflykt till grubbeskolan (haha superlångt) När jag kom hem tog jag ut en filt och högtalare på gräset och la mig ett tag. Vad har jag annars hunnit med ikväll då, fotade lite med mitt makro objektiv(!!) Såå kul!! Har inte kunnat(?) använda det så mycket som jag ville pågrundav ljusbrist (och även brist på ideer och inspiration) men det var kuuul!! Annars tog jag en liten kvällspromme och en snabbdusch och nu ska jag ta och sova för hade egentligen tänkt att ta en tidig kväll, men det gick ju inte så bra!! 
 
Vardag | | Kommentera

SEDAN SIST

Jobbade fram till torsdag förra veckan och gjorde väl så lite som möjligt efter jobbet hela veckan, var som jag skrev tidigare rätt sjuk och helt slut efter att springa runt och leka hela dagarna så jag sov väl mest, inte bästa starten på sommarlovet men! 
 
I onsdags var iallafall en väldigt bra dag, när pappa slutat for vi upp på Mediamarkt och köpte ett nytt 50mm objektiv till mig eftersom mitt gick sönder. Blev den nyare versionen av objektivet och jag är SÅ himla nöjd!! LOVE IT!! Sedan på kvällen for jag och mötte upp bestie, vi köpte frozen yougurt och satte oss i parken, såå bra kväll!! 
 
På torsdagen tog jag for ner en snabbis på stan, fick med mig en superfiiin klänning(som jag hade på midsommar) och även ett läppglans. Sedan for vi direkt ut till stugan. Fredag var det midsommar och var som jag tidigare skrev en väldigt bra dag och kväll! Lördagen blev vääldigt lugn, låg ute och solade ett tag men det var väl det mesta jag gjorde. Även gårdagen blev lugn, for in till stan tvärt då min mobiladdare bestämde sig för att gå sönder. Sen for vi hem från stugan och jag satte mig och började redigera massa bilder tills Daniel frågade om jag ville med ut på en promenad, vilket jag självklart ville!! Så vi gick en sväng i det superfina vädret! 
 
Idag har jag jobbat igen och ikväll ska jag träffa Emmelie innan hon far utomlands, blir nog toppeeen!! 
 
Vardag | | Kommentera

MIDSOMMAR

Hade en väldigt bra och mysig midsommar. Vi var rätt många hos oss i stugan och det var superroligt! På dagen for vi som vanligt till blågrundet och dansade lite runt midsommarstången och gjorde kransar
 
Sedan blev det lunch och lite tävlingar, mitt lag vann (såklart) hehe! Nej men det var kul sedan blev det god middag och världens tårta som efterrätt!! En rikitgt bra dag och kväääll!!
 
Vardag | | Kommentera
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }