slide show

SEDAN SIST

Jobbade fram till torsdag förra veckan och gjorde väl så lite som möjligt efter jobbet hela veckan, var som jag skrev tidigare rätt sjuk och helt slut efter att springa runt och leka hela dagarna så jag sov väl mest, inte bästa starten på sommarlovet men! 
 
I onsdags var iallafall en väldigt bra dag, när pappa slutat for vi upp på Mediamarkt och köpte ett nytt 50mm objektiv till mig eftersom mitt gick sönder. Blev den nyare versionen av objektivet och jag är SÅ himla nöjd!! LOVE IT!! Sedan på kvällen for jag och mötte upp bestie, vi köpte frozen yougurt och satte oss i parken, såå bra kväll!! 
 
På torsdagen tog jag for ner en snabbis på stan, fick med mig en superfiiin klänning(som jag hade på midsommar) och även ett läppglans. Sedan for vi direkt ut till stugan. Fredag var det midsommar och var som jag tidigare skrev en väldigt bra dag och kväll! Lördagen blev vääldigt lugn, låg ute och solade ett tag men det var väl det mesta jag gjorde. Även gårdagen blev lugn, for in till stan tvärt då min mobiladdare bestämde sig för att gå sönder. Sen for vi hem från stugan och jag satte mig och började redigera massa bilder tills Daniel frågade om jag ville med ut på en promenad, vilket jag självklart ville!! Så vi gick en sväng i det superfina vädret! 
 
Idag har jag jobbat igen och ikväll ska jag träffa Emmelie innan hon far utomlands, blir nog toppeeen!! 
 
Vardag | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }