slide show

UMEÅ OPEN

De senaste dagarna har varit väldigtväldigt bra!! I torsdags började Umeå open och wow så bra det var!! Hade verkligen inte så höga förväntningar men har varit helt lyrisk efter alla kvällar!! Bra musik, dansat, hoppat och skrikit, så skulle jag nog sammanfatta det hela, haha! Har även blivit en del nattkäk och det är ju alltid det bästa!
 
Annars då, i torsdags var jag precis som resten av Umeås befolkning och kollade på den nya delen av Utopia, sååå fint blev det verkligen och är så glad över Espresso house!!! Sedan i Lördags blev jag bjuden på vääärldens brunch hos Emilia, supertrevligt var det!! Tiden jag haft över den här helgen har jag försökt ägna åt plugg men det har legat väldigt långt ner på listan, haha.
 
Den här dagen har varit rätt dålig tyvärr, började med att försova mig och sedan var jag så stressad så jag ramlade i våran stentrapp vi har utanför så har haft riktigt ont i ryggen hela dagen. Annars har jag stressat upp mig inför svenska nationella talet som jag gjorde bort idag, sååå skönt att ha det ur vägen och nu har jag bara ett prov kvar innan jag tar lov(!!) Hoppas ni haft en bättre dag en mig, kraaam!!
Vardag | | Kommentera

SJUK

Igår var jag hemma och mådde inte alls speciellt bra, hade ändå slutat elva så det kändes bara ovärt att fara till skolan. Superskönt var det iallafall att vara hemma och ta det lugnt en dag faktiskt!! Slutade med att jag satt och kollade igenom gamla bilder och det är alltid lika kul och fick mig att må lite bättre. Såg även den nya Beck filmen(!!) Som jag har längtat!!
 
Idag for jag iallafall till skolan, började på bildmuseet och sedan vidare till skolan. Sedan har dagen rullat på som vanligt. Nu ikväll har jag varit såsåså rastlös, vill verkligen göra något men har ingen ork och vet inte vad haha, riktigt jobbigt!! Ska nog gå och duscha snart och sedan lägga mig tidigt.
 
Vardag | | Kommentera

INSURGENT

Gårdagen var superbra, mötte Sofia på Vezzo där vi åt middag innan gick mot Sf för att som sagt se Insurgent. Hade väldigt höga förväntningar på filmen faktiskt och blev absolut inte besviken, woow!! Alltså SÅ bra var den, vill typ gå och se den på bio igen,haha!!
 
Efter bion så for jag hem och såg en disney film för att klara av att sova ensam hemma, haha kände mig så töntig då jag gick och kollade för typ 5 gången om dörren verkligen var låst men jag skyller på skräckfilmerna vi såg kvällen innan,haha. Lyckades iallafall somna men vaknade vid tre och mådde hur dåligt som helst, gick och duschade men det blev inte bättre, låg och skakade för jag mådde så dåligt. Så har inte fått nästan någon sömn alls inatt. Vilket resulterade i att jag det ända jag har gjort idag har varit att sovit,haha. 
 
Har ju annars glömt att berätta att vi har bokat en resa till Italien(!!!) Vi far den 12 maj och jag är sååå taggad! Har aldrig varit i Italien så det ska bli SÅ himla kuuul!!! Så jag har självklart suttit framför weheartit och kollat bilder från Italien och ååh, jag vill fara nununuuu!!
 
Vardag | | Kommentera
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }