slide show

INSURGENT

Gårdagen var superbra, mötte Sofia på Vezzo där vi åt middag innan gick mot Sf för att som sagt se Insurgent. Hade väldigt höga förväntningar på filmen faktiskt och blev absolut inte besviken, woow!! Alltså SÅ bra var den, vill typ gå och se den på bio igen,haha!!
 
Efter bion så for jag hem och såg en disney film för att klara av att sova ensam hemma, haha kände mig så töntig då jag gick och kollade för typ 5 gången om dörren verkligen var låst men jag skyller på skräckfilmerna vi såg kvällen innan,haha. Lyckades iallafall somna men vaknade vid tre och mådde hur dåligt som helst, gick och duschade men det blev inte bättre, låg och skakade för jag mådde så dåligt. Så har inte fått nästan någon sömn alls inatt. Vilket resulterade i att jag det ända jag har gjort idag har varit att sovit,haha. 
 
Har ju annars glömt att berätta att vi har bokat en resa till Italien(!!!) Vi far den 12 maj och jag är sååå taggad! Har aldrig varit i Italien så det ska bli SÅ himla kuuul!!! Så jag har självklart suttit framför weheartit och kollat bilder från Italien och ååh, jag vill fara nununuuu!!
 
Vardag | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }