slide show

CIAAAAO

Wow nu var det verkligen längesedan alltså!!
   Har iallafall haft det sååååsåsåså bra!!! Wow alltså!! Kände ändå att det skulle bli liiite skönt att komma hem till sin egen säng och sådär men såfort jag var hemma ville jag bara tillbaka. Mamma frågade till och med några italienare på planet vad fan dom skulle till Sverige och göra,haha. Känns som jag fått värsta hatet mot Sverige efter resan, vill bara bortbortbort.
   Har precis laddat in alla bilder på datorn, så ska börja redigera dem och så sedan kommer dem nog upp häär så tänker att jag berättar då vad vi gjorde och så då vi rest runt mycket! Tills dess får det bli några dåliga mobilbilder, haha! 
   Kom iallafall hem till Sverige på Onsdag kväll men då sov vi på hotell på arlanda då flyget gick till Umeå gick tidigt på torsdagen. När vi kom hem for jag nästan direkt till skolan, så kul att träffa alla men var less på skolan igen innan jag ens hann komma dit, haha tur det är sommarlov snart för min skolmotivation ligger verkligen på 0!
   Efter middagen var jag iallafall med min favvo som jag saknat sååå mycket, mötte henne på stan och sedan for vi till henne och bara chillade och snackade om allt♥
   Igår var det fredag konstigt nog, blir så mindfuck när man kommer hem mitt i veckan sådär, spenderade iallafall kvällen med Sofia, vi tog det vääldigt lugnt och det var så myyys!!
   Idag har jag hängt på stan ett tag med Emmelie, vi gick runt lite innan vi köte kakor och jordgubbar och satte oss i parken, MEN då började det hagla (love sweden liksom) så vi for hem till henne istället! Har annars inte gjort någonting alls ikväll och det har varit så sköönt, känner mig som den ända i världen som inte ser eurovision men alltså nej, haha så dåligt ju! Men nu ska jag fortsätta göra inget, kramiiis!!
 
Vardag | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }