slide show

SÅ REDO

Helgen gick snabbt men det är jag mest glad för faktiskt, haha vilket nog är första gången jag känner så! Blev iallafall en bra helg även fast det inte funnits så mycket att göra. I fredags var jag med Arcema och Emmelie och fikade, så bra tjejer alltså!! Sedan for jag och Emmelie till mig och hon sov här då jag var ensam i helgen. 
 
Lördagen vaknade vi rätt sent då vi inte gick och la oss förrän vid fyra, så vi gjorde Amerikanska pannkakor och såg en film innan hon for hem. På kvällen hängde jag med Emma och Emmelie, vi for en sväng på godishuset och satt på en fotbollsplan och åt godis och pratade innan vi for vidare hem till mig. 
 
Igår hände nada, förutom att vi var och åt supergod middag hos Petra, Jocke och Caspian. Sedan for vi faktiskt och köpte en resväska till mig så nu är jag helt redo för morgondagen då vi faaaar!!! Tror jag inte fattat det än för ja, jag har helt enkelt inte fattat det!! Men det ska bli såå skönt!! Först ska jag göra bort en redovisning och sedan mot flygplatsen! Så jag hör nog inte av mig något innan jag kommer hem! Men ni får ha det så braaa, för det ska jag!! Kramis
 
Vardag | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }