slide show

YRAN

Den här veckan har jag haft sååå fullt upp, vilket har varit både roligt och lit smådrygt, inte van att inte bara kunna ligga och kolla serier hela kvällarna hah! Tisdag-Torsdag var jag iallafall på utbildning hela kvällen, ända fram till nio räckte det så när jag kom hem pluggade jag i massor, så vääldigt sena kvällar har det blivit!
 
Helgen har iallafall varit såååå braaaa WOW!! Fattar nu varför alla har varit så lyriska över yran, BÄSTA EVER JU!!! Shiiit! I fredags mötte jag iallafall upp ett gäng tjejer och vi gick och åt i utopia innan vi for vidare till yran då, finns bara ett ord som kan beskriva och det är wow!! WOWOWOW!! Kom hem supersent och trots det fina vädret igår så sv jag bort hela dagen. Igårkväll for vi dit lite senare men kvällen blev mist lika bra som fredagen, har hoppat så jag har träningsvärk, sjungit(eller ja skrikit mest?) så jag inte har någon röst och skorna är helt förstörda men oj så värt det!! 
 
Idag är det morsdag och den har jag spenderat största delen av med att jobba tyvärr, var inte supertaggad då jag var sååå trött och knappt hade någon röst kvar, och ändå så gick det faktiskt väldigt bra så det gjorde mig glad! Sedan hämtade mamma och pappa upp mig och vi for till brännlands wärdshus och åt middag med en del av släkten! Bra avslut på helgen helt enkelt! Nu hade jag tänkt sova men tror jag vänt på dygnet helt då jag konstigt nog inte är det minsta trött? Lär vara det imorgon om inte annat, hoppas ni haft en bra helg iallafall!!!
 
Vardag | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }