slide show

NÅGRA TIMMAR

Tills jag fyller ååår, wieehooo typ sist i kompiskretsen men jag är glad ändå!!
 
Här ekar det VÄLDIGT tomt!! Men jag har haft såså mycket att göra efter mediefastan tog slut (som gick helt åt helvette, haha!) Har hunnit bli tv-kändis (typ) har hört lite för många som komenterade mitt fantastiska tal om mediefastan på ettan, haha så pinsamt vill typ dö!! Det var ju på ettan liksom, tänkte väl inte att någon skulle kolla på det där, men eeh jo!!
 
Annars har jag typ inte ens gjort så mycket, hah tragiskt men sant! Skolarbeteskolarbeteskolarbete..... Förra fredagen var jag iallafall på bio och såg sista delen av Hunger games, BÄSTA!!! Sedan spenderade jag resten av den helgen i stugis där Petra och Cappie också var! Mys!!
 
Nu ska jag iallafall se gårdagens paradise och sen ska jag sova och längta lite tills imorgon!!
Vardag | | Kommentera

"GODMORGON"

Inte för att det ens nästan är morgon, men det är så mörkt ute hela dagarna så jag har börjat sova bort hela dagarna! För att göra det lite lättare att gå upp så gjorde jag varm choklad och åt scones som mamma bakat till "frulle"
 
Har iallafall haft en kort och skön vecka då vi som sagt hade utvecklingssamtalsdagar, önskar alla veckor bara var tre skoldagar, hur härliiigt!! I torsdags hade jag världens myskväll, vid tre for jag till stan och mötte upp Micaela, Petra och småkillarna. Petra skulle jobba så vi tog över Cappie och gick på mat&prat och fikade. Sen när Jocke kom och hämtade hem Caspian tog vi bussen hem till Mico, vi drack te och målade i en sånhär målarbok för vuxna(vilket förresten är typ det bästa ever, måste införskaffas till mediefastan vi har nu i veckan)
 
I fredags så for jag och Emmelie och såg Paranormal actitity 5 i 3D på bio, den var bra men inte så läskig som jag trodde att den skulle vara faktiskt!! Tyckte den var rätt dåligt gjord på vissa ställen, vet inte om det är någon slags medieskada jag fått eller haha. 
Två av bilderna lånade jag från Mico hehe♥♥
Vardag | | Kommentera

FARSDAG

-Skulle kommit upp igår-
 
Helgen har varit kiiiing!! Lenne kom och hämtade upp mig och Kajsi i lördags och vi for till Varmvattnet där Ida bor, SÅÅÅ fint omg!!! Vi hade iallafall en jättemysig och lugn kväll. På morgonen tog jag bussen hem och började göra mig iordning för att fara till obbola för att fira faster som fyller år idag också farsdag såklart! Efter massa gott fika och kortspel så for vi hem igen och då kom mina sisters och co och fikade, rond 2. Annars blev det en lugn kväll med solis och Wallander aka Wallie. Hoppas alla pappor hade en bra dag igår, är så tacksam över min varje dag, verkligen en av mina bästa kompisar!! Världens bästa dadi, inte bara på farsdag utan 365dagar om året♥♥
 Idag har jag varit "ledig" har utvecklingssamtals-dagar men jag och Kajsa TROTSADE det äckeldåligaskit vädret och cyklade till skolan och hämta böcker för att sätta oss och plugga på Mekka. Har faktiskt ändå gått rätt bra, lite stolt över oss är jag!! Det brukar ju vara ganska lätt att sväva iväg från plugget liksom!
 Jag är kvar här än och väntar på pappa som ska få komma och hämta mig!
 
 
 
Vardag | | Kommentera
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }