slide show

"GODMORGON"

Inte för att det ens nästan är morgon, men det är så mörkt ute hela dagarna så jag har börjat sova bort hela dagarna! För att göra det lite lättare att gå upp så gjorde jag varm choklad och åt scones som mamma bakat till "frulle"
 
Har iallafall haft en kort och skön vecka då vi som sagt hade utvecklingssamtalsdagar, önskar alla veckor bara var tre skoldagar, hur härliiigt!! I torsdags hade jag världens myskväll, vid tre for jag till stan och mötte upp Micaela, Petra och småkillarna. Petra skulle jobba så vi tog över Cappie och gick på mat&prat och fikade. Sen när Jocke kom och hämtade hem Caspian tog vi bussen hem till Mico, vi drack te och målade i en sånhär målarbok för vuxna(vilket förresten är typ det bästa ever, måste införskaffas till mediefastan vi har nu i veckan)
 
I fredags så for jag och Emmelie och såg Paranormal actitity 5 i 3D på bio, den var bra men inte så läskig som jag trodde att den skulle vara faktiskt!! Tyckte den var rätt dåligt gjord på vissa ställen, vet inte om det är någon slags medieskada jag fått eller haha. 
Två av bilderna lånade jag från Mico hehe♥♥
Vardag | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }