slide show

SPA-DAG

I söndags gjorde jag NADA, hade ju lite på schemat men det var så dåligt väder så jag blev otaggad och låg inne och typ sov hela dagen, hah effektivt!!
 MEN igår fotade jag faktiskt, stod och sminkade mig superlänge(typ hela dagen hehe) och sedan fotade jag både till skolarbetet och lite annat. Sedan vid tre for jag in till stan och träffade upp Mio och vi tog en kaffe på Waynes. Väldiiigt trevligt!!
  Idag har varit supermiiiyyysss. Vaknade tidigt och drog iväg till IKSU där jag träffade upp Mico, vi tränade och sedan bytte vi om och gick och spade och åååh så mysigt, faktiskt värt att köpa kort där bara för att spaa bästa verkligen!!! Så vi åt lunch och sedan tog vi det bara sååå lugnt hela dagen!! Sedan följde jag med Micaela hem och träffade Milas och Petra och Cappie kom också så det var superkuul!! Innan maten for jag och mamma och köpte en ram till en poster som nu sitter uppe på min vägg, blir mer och mer klart här nu och ååh är så nöjd och glaad!! Nu sitter jag med tofflor och doftljus ser på youtube, mysdag helt enkelt!! MER SÅNT
 
Vardag | | Kommentera

BAPPIAP

Gårkvällen och dagen har spenderats i stugan, har varit himla mys att få hänga lite med Petra och Lill-Cappie!! Vi har busat massa men ändå mest suttit och ätit känns det som hahah, STANDARD.
  Nu i eftermiddags blev jag iallafall hemskjutsad av Pekis och nu ska jag snart gå och sovaaa! Får ju sova en extra timme men känns ju lite ovärt då det är helg och dessutom höstlov, haha! Imorgon står träning, skriva en önskelista (BÄSTA MEN SVÅRASTE JAG VET) och även fara ut och fotaa på schemat, så så hade jag tääänkt! Blir nog braa det!! Goniiiisss!!!
 
Vardag | | Kommentera

HÖSTLOV

På två veckor har ändå ganska mycket hunnit hända samtidigt som jag typ inte har gjort något haha. Har tränat en del med mico och haft myskväll hos henne iallafall, bästa avslutningen på kvällen efter ett träningspass verkligen!! Sedan har inte vädret varit på topp alla dagar så då är det skönt att bara ta det lugnt, vilket jag haha verkligen har gjort!
  Förra fredagen var super, slutade tidigt så for ner på stan och åt lunch med Petra och Caspian, vi strosade runt på stan lite innan jag var tvungen att fara hem och göra mig iordning för kvällen som spenderades med festligheter för Emilia som fyller år idag faktiskt!!!♥
  I måndags ställdes sista lektionen in så jag och Kajsa for ner till stan och pluggade till NK provet vi hade i ondags gick rätt bra och sedan var ju sällskapet bäst också så det var kul faktiskt! Sedan igår fyllde Lenne år så stort grattis i efterskott till diig också!!♥ 
  Dagen har varit rätt bra, hade lyx och fick skjuts till skolan och annars har dagen varit rätt chill. HAR JU LOOOOOOV NU OCH DET ÄR UNDERBAAAART!! Hoppas den fina hösten håller i sig, äälskar ju hösten. Men bara den fina delen av den haha, vilket tyvärr inte brukar vara så länge.. Men nu ska jag städa undan lite och packa och sedan fara till stugis, Petra och Cappie följer med så det blir nog supermyyyys!!
  Men sedan vill jag också skänka en extra tanke till Trollhättan då det är där mina tankar har legat hela dagen och gårkvällen, vi höll en tyst minut idag i skolan och åh. Känner mig så tom bara när jag tänker på det, FRUKTANSVÄRT
Vardag | | En kommentar
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }