slide show

SPA-DAG

I söndags gjorde jag NADA, hade ju lite på schemat men det var så dåligt väder så jag blev otaggad och låg inne och typ sov hela dagen, hah effektivt!!
 MEN igår fotade jag faktiskt, stod och sminkade mig superlänge(typ hela dagen hehe) och sedan fotade jag både till skolarbetet och lite annat. Sedan vid tre for jag in till stan och träffade upp Mio och vi tog en kaffe på Waynes. Väldiiigt trevligt!!
  Idag har varit supermiiiyyysss. Vaknade tidigt och drog iväg till IKSU där jag träffade upp Mico, vi tränade och sedan bytte vi om och gick och spade och åååh så mysigt, faktiskt värt att köpa kort där bara för att spaa bästa verkligen!!! Så vi åt lunch och sedan tog vi det bara sååå lugnt hela dagen!! Sedan följde jag med Micaela hem och träffade Milas och Petra och Cappie kom också så det var superkuul!! Innan maten for jag och mamma och köpte en ram till en poster som nu sitter uppe på min vägg, blir mer och mer klart här nu och ååh är så nöjd och glaad!! Nu sitter jag med tofflor och doftljus ser på youtube, mysdag helt enkelt!! MER SÅNT
 
Vardag | | Kommentera
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }