slide show

MARKNADSUNDERSÖKNING

Heellooo!! Nu sitter jag och har entrepenörskap med Kajsis!! Så det skulle vara supernsällt och jätteuppskattat om ni bara lite snabbt tog er tiden att svara på några frågor angående våran produkt vi hade tänkt att återförsälja!! Taaaack och kraaaam på er!!!
 
Vardag | | Kommentera

BRA HELG OCH BLODMÅNE

Veckorna bara flyger fram och jag hinner knappt tänka, och ännu mindre sätta mig ner och blogga. Skoldagarna är iallafall väldigt lika förutom att vi i torsdags hade programdag på gammlia, blev roligare än jag trodde så det var ju braa!!
  I fredags for jag till Petra direkt efter skolan, på kvällen kom Micaela, Mette, Metin och Or dit och åt middag med oss sedan sov jag också hos Petra, vi gick och la oss vid halv tre, satt uppe och såg sminkvideos och gjorde "No mirror makeup challenge" haha gick ju faktiskt lite bättre än jag trodde men oj vad tur att det finns spegel alltså, haha!
  Sedan har jag mest tagit det ganska chill  helgen, redigerade bort lite bilder som det känns som att jag skjutit upp forever så det var skönt!! Annars har jag nog inte gjort supermycket alltså, skönt faktiskt då de kommande helgerna är så himlahimla uppbokade haha vad händer??
  Imorse gick jag upp fyra för att kolla på och fota blodmånen, var väl inte superimponerad men fick till nån bra bild iallafall så var rätt nöjd. Men blää vad trött så trött jag varit, for iallafall och fikade med mamma ikväll och intervjuade henne lite till en skoluppgift!! Men nu har jag sett paradise och ska sova, kramiiis!!
 
Vardag | | En kommentar

SVARTVIT BESKRIVER MIN VARDAG

Mycket svartvit men det känns som att det beskriver mina dagar så bra, allt är grått ute!! Vart tog min efterlängtade fina höst vägen? Är så trött hela dagarna men jag skyller som vanligt allt på vädret!
 
Helgen får iallafall en stor guldstjärna, superbraa har den varit!! I söndags for vi som sagt till stugan på morgonen och senare på eftermiddagen fick besök av resten av familyn + besök från turkiet. Supertrevligt var det, åt superdupermiddag provade Jockes nya leksak som var typ det roligaste ever men som jag inte kan beskriva i ord? Kul var det iallafall! 
 
Igårkväll tränade jag för första gången på LÄNGE allt ont har fått mig så omotiverad även fast det säkert var det som behövdes hela tiden! Är iallafall peppad nu igen så det känns bra!! Sen nu idag då, vi slutar så sent på tisdagar så det känns som att man inte hinner med något på kvällen men en promme hann jag iallafall med och nu ska jag se lite på youtube och sen sooovaaaa
Vardag | | Kommentera
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }