slide show

BRA HELG OCH BLODMÅNE

Veckorna bara flyger fram och jag hinner knappt tänka, och ännu mindre sätta mig ner och blogga. Skoldagarna är iallafall väldigt lika förutom att vi i torsdags hade programdag på gammlia, blev roligare än jag trodde så det var ju braa!!
  I fredags for jag till Petra direkt efter skolan, på kvällen kom Micaela, Mette, Metin och Or dit och åt middag med oss sedan sov jag också hos Petra, vi gick och la oss vid halv tre, satt uppe och såg sminkvideos och gjorde "No mirror makeup challenge" haha gick ju faktiskt lite bättre än jag trodde men oj vad tur att det finns spegel alltså, haha!
  Sedan har jag mest tagit det ganska chill  helgen, redigerade bort lite bilder som det känns som att jag skjutit upp forever så det var skönt!! Annars har jag nog inte gjort supermycket alltså, skönt faktiskt då de kommande helgerna är så himlahimla uppbokade haha vad händer??
  Imorse gick jag upp fyra för att kolla på och fota blodmånen, var väl inte superimponerad men fick till nån bra bild iallafall så var rätt nöjd. Men blää vad trött så trött jag varit, for iallafall och fikade med mamma ikväll och intervjuade henne lite till en skoluppgift!! Men nu har jag sett paradise och ska sova, kramiiis!!
 
Vardag | |
#1 - - a n n i k a:

Fin bild!

Svar: Tack så mycket!!
sannahnilssons.blogg.se

Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }