slide show

SEE YAAA

FREEDAG, skolan är slut, jag har lämnat in det sista skolarbetet och ska bara packa ner det allra sista i min resväska! Halv fyra kommer Mette och hämtar oss också bär det av mot arlanda och vidare till London där jag kommer befinna mig en vecka!! Så ni alla får ha det så himla bra tills dess! Kramiiiiss
Vardag | | Kommentera

LONDON

Redan torsdag och jag sitter i sängen bland högar med kläder. Far nämligen till London imorgon och kom på att packa kanske vore smart! Har varit såå mycket den här veckan (haha what's new...) så det hade jag helt glömt! 
  Iallafall, veckan har gått fort så det är ju bra! I tisdags följde jag med och tog en kaffe med mamma och pappa innan jag och mamma for och solade, oj så längesedan och välbehövligt!! Ska bli så skönt att komma till England där det är varmare och förhoppningsvis bra väder. För ärligt, Umeås väder den här veckan?? Suckkkkk. Men idag har det varit helt ok så ska inte klaga för mycket, träffade Mio på en kaffe efter skolan så det gjorde min torsdag!!
  Nu ska jag städa och sedan sova och tagga fredaaag och Londooooon!!
 
 
Vardag | | Kommentera

SÖNDAGSMIDDAG

Blev en väldigt lugn söndag, jag vaknade vid nio men var inte uppe ur sängen förän ett. Då gick jag en lååångpromme! Har kört detox de senaste två veckorna så det har blivit mycket promenader, men det har ju blivit vår även fast det tydligen ska snöa massa imorgon... yes, välkommen till Umeå. 
   Men det var ju iallfall fint väder idag så jag passade på och gick en riktigt lång promenad innan jag kom hem och gjorde mig iordning lite. Petra och Jocke kom och hämtade upp mig och vi for ut till stugan där det Lill-Capp redan var med mamma och pappa. Så vi åt middag, GRILLAT! Bästa i livet. 
    Nu är jag hemma igen och ska se lite ex on the beach innan jag går och lägger mig!
 
Vardag | | Kommentera
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }