slide show

8/7

Godmorgon! Idag är ju egentligen dagen jag skulle ha börjat skolan men icket! Klockan två ska vi iallafall till skolan och välja klasser, förhoppningsvis få ett schema och höra lite mer om aktiviteterna!

Igår var det söndag så vi började dagen med kyrkan, söndag mornar är lite mer "seriösa" man klär upp sig och det är mest vuxna där! När det var slut for vi och åt lunch på applebees, fick träffa lite mer släktingar och det var jättetrevligt!

Sedan for vi hem och Chelsies lillebror försökte lära mig tv spel, lyckades döda en men han var tydligen på mitt lag.. Inte min grej riktigt! Sen provade vi godis, jag fick prova massa amerikanskt och de fick prova de svenska jag hade med mig, de tyckte om det mesta! Förutom djungelvrål hahah, ingen hitt!

Sen for vi tillbaka till kyrkan för youth group (det är typ bara massa High School kids där) riktigt kul var det! När vi kom hem halvsov jag till The jungle book, fick äntligen se den och den var sååå bra!!

Idag ska vi som sagt till skolan, sen fara och shoppa litee (har inte direkt så mycket kläder som passar in på deras dresscodes haha...) och även fixa min telefon och dator!

USA 16/17 | |
#1 - - Farmor:

Förstår av detta att du har jättekul och det är toppen!❤❤

Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }