slide show

HELG

Äntligen helg igeeeen, vet inte riktigt vars den här veckan tog vägen? Den har gått sååå snabbt!! Och att tänka på att jag nu varit i USA i tre veckor är det sjukaste!

I onsdags var det iallafall S T O R M! Det åskade så högt och regnade supermycket, så vi stannade hemma från kyrkan, beställde pizza och bara tog det lugnt den kvällen!

I torsdags for jag och Chel och registrerade mig på något gymaktigt ställe och gick in där och simmade lite!! Var så himla skönt att få träna lite då det var ett tag sen haha... Har träningsvärk än idag från det faktiskt haha! Men det var superkul!

Igår var det fredaaag och efter skolan åkte jag med Mercedes hem till henne dit också Misty och Alexis kom! Vi badade i deras pool tills vi såg ut som russin, åt pizza och glass, såg film och bara pratade i massor! Perfekt fredagkväll!!

Nu har jag snart tänkt att gå upp (klockan är 11,22) och göra mig iordning lite, två ska vi till min localcordinator på poolparty med alla de utbytesstudenter som hon är localcordinator för!😊

USA 16/17 | |
#1 - - Farmor:

Otroligt att du varit borta 3 veckor men det ser ut att vara toppen!
Love you😊💖

#2 - - Farmor:

Vad härligt det ser ut med pool! Ja tänk att det gått 3 veckor.
Trevligt med kompisar så fort, ha det fortsatt jättekul!
Kramar😊love you💖

Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }