slide show

Öppen dagbok

(Oj vad man har lite för mycket tid till att tänka när man är sjuk)

Har iallafall de senaste dagarna hört en massa historier om olika utbytesstudenter som ska fara hem/byta familj för olika anledningar. Det gör mig så himla ledsen att höra men också så himla tacksam. Jag valde inte min värdfamilj, jag hade ingen aning om vad som väntade! Men jag hamnade hos världens bästa människor, jag kan verkligen vara mig själv med dem och de behandlar mig precis som en familjemedlem!

Jag lämnade allt, all familj, alla vänner och all trygghet för dehär och självklart är det inte lätt men ändå så känner jag mig redan (efter bara en månad här) nästan lika trygg som hemma i Sverige. Familjen är verkligen grunden till ett bra utbytesår och jag är så glad att jag inte valde utifrån plats för då hade jag nog aldrig hamnat här! Jag var skeptisk till lilla Cleveland i Tennessee när jag fick reda på det, tänker inte neka det. Tänkte att det skulle vara lite som USAs motsvarighet till Vännäs (haha nohate) men jag känner mig redan så himla hemma här, på andra sidan Atlanten! Väldigt sjukt egentligen.

Jag har världens bästa människor omkring mig hemma! Det har jag verkligen och det värsta jag vet är att höra folk säga att det inte skulle klara av att vara utbytesstudent för att det älskar sin familj för mycket. För det är inte alls det de handlar om, jag älskar alla hemma i Sverige oändligt mycket och det är självklart jobbigt att andra ska behöva vara ledsna för att jag vill uppfylla en dröm. Men det är ett år, tiden går fort, jag kommer hem igen och jag kommer älska alla precis lika mycket under och efter mitt år i USA!

Jag är så himla tacksam iallafall, för båda mina familjer! Jag har inte valt någon av dem och ändå fick jag de bästa jag kunde önska!!

USA 16/17 | |
#1 - - Linéa:

Det kom på riktigt tårar i ögonen Sannah:') puss och kram krya på dig!!! Nu ska jag till skolan, saknar dig!<3 :)

Svar: Åh Lenneee❤️❤️ tack så jättemycket, rocka Midgård utan mig😌 saknar dig så, puss och kramiiis❤️❤️
sannahnilssons.blogg.se

#2 - - Agneta:

Vi är så glada och tacksamma för att du trivs i din familj❤️❤️Vi längtar självklart efter dig, men som sagt, ett år går fort❤️😘❤️

Svar: Älskar er så mycket, tack för att ni alltid stöttar mig!! Ni är bäst och jag saknar er med❤️❤️❤️
sannahnilssons.blogg.se

#3 - - Anders:

Kul att höra att du har det bra👍😃Kom ihåg att du måste kommaihåg att dricka mycke vätska när det är så varmt som det är over dear och då menar jag inte öl👍❤️Tänker på dig hela tiden❤️❤️❤️ Puss och kram Pappa

Svar: Haha jag ska föröka låta bli😘😘 älskar dig så mycket! Puss och kram❤️❤️
sannahnilssons.blogg.se

Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }