slide show

lång vecka och school lockdown

Den här veckan har gått såååå himla sakta, vet inte ens vad som hände! Tiden bara sniglade sig fram. Vi har haft några dagar med jättekonstigt och dåligt schema, alla lektioner var 2 timmar långa och det var så drygt, nu är det tillbaka till det normala iallafall så det var skönt. 
 
Igår var det ännu mer drama här i Cleveland, vet inte vad som händer. I början fattade jag ingenting, vi var i arenan och skulle gå till volleyboll gymmet och på vägen dit så stod många lärare ute i korridorerna och frågade vars alla skulle och sa åt oss att skynda oss till klassen, i cafeterian hörde vi hur de började säga att vi hade en School lockdown och att ingen fick lämna klassrummen. Jag visste först inte vad det betydde ens men förstod rätt snabbt att det inte var något bra. Vi satt iallafall i gymmet och ingen visste vad som hände, det ända de sa var att ingen var inne i skolan iallafall. Tror de flesta förväntade sig det värsta och det var såå obehagligt när ingen visste något. Alla lärare stod och försökte låsa alla dörrar och stod med mobilerna klistrade i handen för att få reda på vad som händer. Mitt i alltihop så knackar en kille jag aldrig sett förr på dörren och en tjej som var ny och inte pratar engelska ÖPPNAR DÖRREN!! Alla undrade vad han ville tills en av lärarna kommer från ett rum och visste tydligen vem det var.
 
I efterhand visade det sig att allt var en elev som hade blivit suspended dagen innan som bestämde sig för att hota skolan. Så allt var lugnt och jag är glad att det inte var så illa som alla troode. Men det var riktigt obehagligt och jag tycker det är så sorgligt att det är något som är så pass vanligt här. 
 
Igår kväll for vi och kollade på Chelsies skolas Jul play, såååå himla gulligt var det! De var så duktiga!! Och sedan ikväll har jag och Roosa varit och kollat på skolans wrestling, cleveland vann överlägset med 42-12 så det var kuuul!! Nu ska jag gå och sova för jag är supertröööött!! Hoppas allas vecka har varit braa!! Kram
 
USA 16/17 | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }