slide show

TAJMING

Alltså livet, ibland tror jag att det är någon som har något emot mig där uppe! Nu när allt är som stressigast och jag har som mest att göra och dessutom har fått tillbaka motivationen till att träna. Nej då blir jag sjuk... thaaaanks! Behövdes verkligen inte just nu men!! Tänker samtidigt att det säkert är en reaktion på att jag är så stressad men still, INTE NU!! Borde nog egentligen be om ursäkt till alla i min omgivning och speciellt mamma och pappa för att jag beter mig som en dryg liten unge just nu men har verkligen inte slappnat av alls sedan förra lovet vilket gör att jag fått PMS x100!
 
Idag har jag iallafall varit hemma och inte gjort något alls, är helt tom i huvudet så har inte gjort så mycket alls! Mamma kom hem på lunchen med B&J(♥♥♥♥) och halstabletter så då kändes livet plötsligt lite lättare! Sen när de kom hem för dagen hade mamma hämtat Milas på dagis, när jag kom ner kom han springande mot mig och skrek TATTAAA (vilket då betyder Sannah haha) Lillhjärtis, så mycket kärlek♥
 
Vardag | | Kommentera

19/2

För idag är det fredaaag, vilket hade varit superskönt om jag inte varit tvungen att pluga HELA helgen...... Aja skönt att slippa cykla till skolan iallafall I guess.
 
Veckan har iallafall gått fort! I onsdags efter skolan var det rektorsutfrågning vilket var väldigt underhållande faktiskt haha! Igår var det någon karriärsgrej på Nolia som också var rätt rolig (massaaa gratis godis överallt hehe) Nu sitter jag och har foto och ska snart gå på lunch! Efter skolan ska jag fara och möta upp Emmelie på stan och ikväll hade jag tänkt träna, fredagsmys liksom!
 
Vardag | | En kommentar

ALLA♥DAG

I fredags var jag hemma då det frusit slask i mitt cykeldäck och tog mig därför inte till skolan. Blev lite längre helg vilket aldrig är feeel!! På kvällen for vi iallafall ner på stan och åt middag med min tremening och hennes familj, mikket mysiiigt! Slutade med godis från hemmakväll och att jag och Emma fick springa till bussen då jag hade glömt nycklar, bra.jobbat. Hemma blev det skräckfilm och godis!! 
 
Emma sov över och vi vaknade och åt bananpannkaka(ny fave, wowowow) sen gjorde jag så lite som möjligt resten av dagen. På kvällen träffade jag iallafall upp my bestiee, vi gick på waynes och tog en kaffe innan vi gick på bio och såg The boy, får rysningar bara av att tänka på den! Jag älskar skräck men FYYFAAAN, sjukaste(men jättebra var den)!! Att vi var ensamma i salongen och att jag sov ensam hemma gjorde inte det hela bättre heller! MEN vi överlevde!
 
Igår var det alla hjärtans dag och Emmelie kom hit på kvällen med gelehjärtan(♥) som tack för att hon är världens bästa så gick jag med på att se en kärleksfilm, tro mig det händer inte ofta! Min dag blev faktiskt väldigt bra trotts att man alltid känner sig rätt alone bland alla gulliga couple-bilder! Men jag har världens bästa vänner och familj!!♥
 
Idag har jag varit så trött så det har svidit i ögonen hela dagen, så nu ska jag sova och tagga sovmorgon! Gonisssss
 
Vardag | | Kommentera
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }