slide show

ALLA♥DAG

I fredags var jag hemma då det frusit slask i mitt cykeldäck och tog mig därför inte till skolan. Blev lite längre helg vilket aldrig är feeel!! På kvällen for vi iallafall ner på stan och åt middag med min tremening och hennes familj, mikket mysiiigt! Slutade med godis från hemmakväll och att jag och Emma fick springa till bussen då jag hade glömt nycklar, bra.jobbat. Hemma blev det skräckfilm och godis!! 
 
Emma sov över och vi vaknade och åt bananpannkaka(ny fave, wowowow) sen gjorde jag så lite som möjligt resten av dagen. På kvällen träffade jag iallafall upp my bestiee, vi gick på waynes och tog en kaffe innan vi gick på bio och såg The boy, får rysningar bara av att tänka på den! Jag älskar skräck men FYYFAAAN, sjukaste(men jättebra var den)!! Att vi var ensamma i salongen och att jag sov ensam hemma gjorde inte det hela bättre heller! MEN vi överlevde!
 
Igår var det alla hjärtans dag och Emmelie kom hit på kvällen med gelehjärtan(♥) som tack för att hon är världens bästa så gick jag med på att se en kärleksfilm, tro mig det händer inte ofta! Min dag blev faktiskt väldigt bra trotts att man alltid känner sig rätt alone bland alla gulliga couple-bilder! Men jag har världens bästa vänner och familj!!♥
 
Idag har jag varit så trött så det har svidit i ögonen hela dagen, så nu ska jag sova och tagga sovmorgon! Gonisssss
 
Vardag | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }