slide show

B-DAY X2

Idag är det dubbel födelsedag då både mamma och Pekis fyller ååår!! Mamma och syster, världens bästa är de verkligeeen!! Två av de absolut bästa människorna på jorden♥ Har inte träffat Petra något men hoppas hon också har haft en fantastisk födelsedaaag!! Båda två förtjänar verkligen det BÄSTA av det bästaaa!!! De är så lika men ändå olika! Kloka, godhjärtade och fantastiska förebilder för mig iallafall!! Svårt att inte älska dem!!♥
 
 
Jag, mamma och pappa for iallafall ut och åt på resturang, godaste ever!! Verkligen!!! och med tanke på att jag går på tråkdiet gjorde det verkligen inte sämre!!! Sedan for gick vi till espresso house för efterrätt och satt och pratade om allt och inget, så myysss!! 
Vardag | | Kommentera

BACK TO REALITY

Lovet är slut och jag är tillbaka i skolan, är redan less och har nedräkning till nästa lov! Tur att vårterminen har mycket ledighet! Ska även till Stockholm med ma sisters och mammi den 29 vilket jag är SÅ HIMLA TAGGAD PÅ!! Minns inte ens senast det bara var vi fyra? Ska bli amazing!! 
 
Hade en superbra sista helg på lovet iallafall, fredagen spenderades på Carlshem och var bästa på väldigt länge! Emmelie sov här och vi åt Frasses och såg barnfilm, för det är vår dagenefter tradition!! Trots att vi mådde sämst så gick vi all in som vanligt och körde tvådagars, hamnade på Umedalen! Sov hos Emmelie den natten och mamma fick hämta en trött dotter som var allt annat än taggad på skola! Men imorgon har jag klarat första veckan och det känns skööönt!!! Nu ska jag skriva lite på en fotouppgift och sedan försöka somna rätt tidigt, vilket inte har hänt sedan lovet började och inte lär hända ikväll heller haha.
 
 
Vardag | | Kommentera

JUL & NYÅR

Dåligt med uppdatering här kring jul men har iallafall haft det superbra! Blev två stycken julaftonar, en med lite släkt på mammas sida och sedan dagen efter med pappas! Så mysigt och som vanligt så åt jag som att det inte fanns någon morgondag!
 
Annars har jag inte gjort jättemycket egentligen haha, njutit av ledigheten! Nej men har fikat en hel del, KÖPT EN MACBOOK PRO för 20 000kr, galeeet men loves it!! (haha chocken jag fick när han i kassan sa vad jag skulle betala) sen har jag också varit så taggad på 2016 och igår var det nyår!! BÄSTA!! Åt först trerätters med mina favoriter och sedan for vi vidare till Umedalen där vi var hela kvällen! Riktigt bra kväll och idag är jag inte på topp! Somnade typ vid 5/6? och vaknade vid 12! Gick hem och sedan hara jag gjort NADA hela dagen! Skönt och välbehövt en dag som denna, så ska fortsätta med det haha! Hoppas ni haft en bra jul och nyår och är taggade på 2016!!!!
Vardag | | Kommentera
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }