slide show

åtta flyg på åtta dagar

Heejjj!! Jag är tillbakaaa!! Har som sagt varit i Österrike med mina föräldrar i en vecka men jag tänkte att jag tar ett separat inlägg om det, nu tänkte jag egentligen bara hälsa att jag lever!
 
Jättebra har vi iallafall haft det, men mycket resande har det blivit på slutet då jag och mamma idag for tillbaka till Sthlm för att jag skulle på den amerikanska ambassaden för att fixa visum, totalt 3,5 timme var jag där och då var nog totalt 5min "intervjun" medans resten bara var en lång väntan! Kan iallafall lugna alla som kanske ska söka visum att det är no need att vara nervös! För tro mig det hann jag bli, när jag stått i kön tillräckligt länge för att hinna tänka, insåg att alla kommer prata engelska och det var poliser och massa regler överallt= en nervös Sannah. Men gick superbra, alla är så snälla och hjälpsamma! 
 
Tills flyget gick hem strosade vi runt i Stockholm en del, SÅ fint väder! Älskarrr. När vi kom hem for jag nästan raka spåret till Petra, Jocke och Cappie! Har hängt där ända tills nu faktiskt haha, vi såg en dålig och lite för lång film men som var väldigt rolig att driva om iallafall. Jocke fixade photoshop på min dator (!!!!!!) Dör. äntligen.bästa!!! Har alltså inte haft photoshop framtills nu? Så har fått föra över bilderna först till min mac för att välja ut de bra, dela de med mig själv på drive och använda skoldatorn kopplad till min tv (med en 1m HDMI sladd så har styrt fram soffan varje gång och typ suttit inne i tvn) för att redigera där då skärmen på skoldatorn är ett skämt som inte går att använda... SÅ LYCKLIG ÄR JAG NU FÖR ATT JAG SLIPPER DENNA PROCESS!!! 
 
Men nu ska jag sovaa, hoppas alla haft en bra vecka iallafall!!♥
 
USA 16/17, Vardag | |
#1 - - Emelie Karlsson:

Österrike är så vackert!

Svar: Ja men verkligen!!
sannahnilssons.blogg.se

Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }