slide show

CURLY

Igår fyllde mormor hela 80år, rekord i ålder på mammas sida av släkten till och med! Lite coolt. Så självklart skulle det firas och närmaste släkten for och åt en lite för magiskt god trerätters på Le garage. Sååå gott, vill äta alla mål om dagen där i resten av mitt liv, typ. 
  Nu idag for jag ner på stan för att fixa lite saker, precis när jag kom dit hade Petra lunchrast så vi gick på Rost och åt lunch, myys!!
Igår när vi kom hem kände jag mig lite kreativ och tog fram kameran haha, hade dessutom lockat håret för en gångs skull! Ovant (tro det eller ej haha) men gillade det ändå! + att det känns som man inte ser hur nött det är riktigt lika mycket haha.
Foto, Vardag | | Kommentera

VISUMKAOS

ÄNTLIGEN har vi fått alla papper för att kunna söka visum, så igår morse satte jag mig och gjorde det. Inte det enklaste måste jag säga, var många frågor och innan jag hittade "spara" knappen hade jag redan fått börja om två gånger,haha= inte nöjd (Dock stod det till och med på svenska att man var tvungen att spara så egentligen var det bara jag som va sämst haha) Nu ringde dock mamma och berättade att den första tiden som finns på ambassaden är den 21 juli. och jag ska fara den 29de.. ÄRLIGT.. Så jag ska tydligen åka den 2a istället och komma till familjen den 6e, och sedan börjar skolan den 8onde! Så blir stressigt där. OCH VAD HÄNDER OM JAG INTE FÅR TILLBAKA PASSET TILLS DESS ENS??? Ja lite panik har jag. Hoppas det löser sig baraaaa
 
Pratar iallafall med min värdfamilj rätt mycket och vi håller just nu på bestämma tid för att skypea, vilket känns såå kul!! Men samtidigt nervöst, men kan tänka mig att (iallafall jag) det blir mindre nervöst att träffas om man ändå pratat innan. Är även en tönt som googlar ord jag egentligen kan för att jag är så rädd att skriva fel, haha DET måste avvänjas, verkligen. tar sjukt mycket tid, haha. 
 
Nu ska jag iallafall ta tag i att skriva en lista med allt jag måste fixa innan jag far för tro mig, det är en del!
 
USA 16/17 | | En kommentar

SYSTERDAG

Alltså hade en sååå perfekt dag igår! Jag, Petra och Micaela tog tåget till övik tidigt på morgonen! Tillskillnad från det dimmiga Umeå som vi lämnade så var det strålande sol!! Eftersom det var söndag så var rätt mycket stängt, men vi hittade ett öppet Café som dessutom hade HOTELLFRULLE!! Sedan när allt öppnade gick vi runt lite i butiker,fikade och gick lite mer och shoppade! Hittade världens mysigaste park som vi satte oss i. Sedan blev det drinkar och middag på Bishops som var preciiiis vid vattnet! Så fint!! Tåget gick hem rätt sent så vi gick och fikade en sista gång innan vi for tillbaka till Umeå! Verkligen en så bra dag, skrattade så vi grät, åt så vi sprack och bara surrade bort tiden!! Världens bästa systrar♥
Vardag | | Kommentera
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }