slide show

LÄMNAR SVERIGE ETT ÅR

Oj så länge jag försökt skriva dethär inlägget utan resultat, jag tror de flesta vet om det redan då det börjar närma sig men tänkte skriva lite mer ingående om det här iallafall! Det är så att jag ska fara till USA som utbytesstudent och kommer att bo där i ett år. Det här är något jag har pratat om och velat göra i flera år och det känns heeeelt sjuukt att jag nu sitter här med mindre än två månader kvar i Sverige. 
 
Jag kommer att bo i Cleveland i Tennessee och det känns huuur bra som helst!! Jag fick min placering dagen då vi skulle fara till London så satt och googlade i princip hela flygresan haha. Jag kommer iallafall bo hos en värdfamilj med en mamma, en pappa och en hund. De är väldigt unga och huuur gulliga som helst!! Känner mig så välkommen och jag tror att jag kommer trivas superbra vilket känns så bra och skönt!!
 
Något som fortfarande är lite oklart är det exakta datumet jag ska fara, enligt papperna så är familjen redo att ta emot mig 2 augusti men sedan ska jag även vara i New York några dagar innan som prep course med andra utbytesstudenter. Men lär nog få reda på det snart!! Organisationen jag åker med heter STS och jag har vetat att jag ville åka med de ända sedan jag började tänka på att fara. De känns superbra och jag och mamma var på ett avresemöte med dem i Stockholm där vi fick massa information. Så allt känns väldigt tryggt och bra!
 
Frågan jag får ungefär hela tiden från allt och alla är om jag är nervös än och nej, konstigt nog inte alls! Jag tror att det är så overkligt och att jag inte fattat att jag verkligen ska fara tillräckligt mycket för att bli nervös (För de som känner mig vet att jag blir nervös för allt, verkligen ALLT) men allt känns så bra och jag är såsåså peppad, det här året har mest varit en lång väntan, men nu är det så nära!! Äntligen!
 
Jag ska SJÄLVKLART blogga så mycket jag kan där borta, men hehe vi vet ju alla hur dålig jag är på att hålla det! Men nu ska jag verkligen försöka på riktigt (!) Har även köpt en dagbok som jag tänkte ta med mig och skriva i, sånt som kanske inte är jättepassande att skriva ut på internet liksom! Kul att ha kvar senare i livet tänker jag! Vill ni ha mer uppdatering under året finns jag på Instagram och Snappie, sannahnilsson på båda! Hoppas allt är bra med eer, kramis!!
 
 
USA 16/17 | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }