slide show

SISTA DAGEN OCH AVRESEDATUM

SOMMARLOV!! Alltså äntliiigen!! Att inte behöva cykla tillbaka till midgård på över ett år känns helt sjuukt, men skönt!! Helgen var iallafall jättebra, på fredagen så gick jag och Emmelie ut och åt innan vi gick och kolla balen, åh så fina alla var!! Sedan for vi med lite godis hem till henne och såg film! Mysfredag, bäst!! I lördags agerade jag fotograf exakt hela dagen, vid halv elva kom Petra och Micaela och hämtade mig och jag var inte hemma förrän efter 00, det var Westers släktträff/ Seijas 70års kalas! Så trevligt var det verkligen. Söndagen blev vääldigt lugn, gjorde mest ingenting hela dagen, hängde lite med en kompis på eftermiddagen men det blev en väldigt lugn söndag!
 
I måndags sparkade vi ut treorna och igår var det SKOLAVSLUTNING, väldigt blandade känslor ändå! Att jag inte längre kommer gå med de bästa människorna känns väldigt tråkigt! Men vi får ses utanför skolan helt enkelt! Vi for iallafall ner på stan, jag och Lenne åt lunch på Espresso House och sen kollade vi lite på studenterna! Igår kväll så mötte jag upp Emilia och Sofia, vi var hos Emilia mest hela kvällen. Gjorde mat, lyssnade på musik och spelade kubb. For in till stan lite senare men det var stendött så då for jag hem! Nu ska jag gå ut på en promme,kramis!
 
(Har förresten fått veta mitt avresedatum och den 29 juli far jag iväg till USA, pappas 50års dag.. haha! Aja hinner ju träffa och gratta han iallafall så det känns bra!! Skönt att äntligen fått veta)
 
Vardag | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }