slide show

MORSDAG OCH ONÖDIGA LEKTIONER

I söndags var det morsdag, vilket självklart var tvunget att firas trots att jag hade mått bättre om vi säger så. Micaela, Mete och Milas kom iallafall och hämtade upp mig och vi for ut till stugan! Dit kom också lite andra släktingar och vi hade tårtbufé, fem olika tårtor (typ bästa idén ever) men att säga att jag var i tårtkoma efteråt skulle vara en underdrift! Så vi gick ner till stranden bara bredvid för att smälta maten och rasta barnen lite haha. Lill-cappie badade i havet, haha alltså crazyyybabyyy!! Men det var jättemysigt iallafall, bra daaag och kväll! Hoppas alla mammor hade det bra också!
 
Nu är det snart sommarlov och jag är lite less på alla lärare som tvingar kvar en i skolbänken trots att vi inte gör NÅGONTING ALLS.... Så idag stannade jag mest hemma haha, har legat ute och solat och fått lite färg faktsikt! Det är vääärldens sommarväder här så det är ännu en anledning att inte vilja sitta i skolan! Hoppas ni har det bra iallafall och njuter av vädreeeet!!
 
Vardag | | Kommentera

BÄSTA YRAN

Helgen alltså, wowwowwow!! Bästa helgen på året, verkligen!! Älskarrr!! I fredags när jag hade gjort mig klar cyklade jag och mötte upp Emmelie och vi for tillsammans till Matilda, dit kom det massa bra girls och vi förfestade där innan vi for vidare mot yran! Asbra kväll och jag var inte hemma förrän tre. Lördagen tog dock priset med Ingrosso och Miriam Bryant!!(aaaah!!) Bästbästbästa!! På dagen var tänkte jag först bara ligga inne och fundera på om jag skulle dö på riktigt. Men sedan så tog jag mig till ängarna och spenderade dagen där istället, ångrar ej!! Vädret var amazing och det var vääldigt trevligt!!
  MEN ALLTSÅ KVÄLLEN!! Heeelt sjuk!! Jag och Kajsa avslutade kvällen med typ den godaste gyrosen jag ätit i mitt liv, var i himlen på rikt!! (Var bara tvungen att nämna det) Hoppas ni ocksåå haft en bra heeelg!!!
 
Vardag | | Kommentera

FÄRG

Köpte(!!!) Urban decays electric palett när vi var i London och WOW älskar den!! Är ju trogen svart men tänker att det kan vara rätt kul med en färgglad sminkning för att balansera upp min helsvarta garderob, särskilt nu i vår liksom! Lekte lite med den igår iallafall och pigmenten är verkligen wow, särskilt när jag tog en vit penna som bas så kommer färgerna verkligen fram!! Matchade medd mitt nya Liquid lipstick i Lolita 2, tyckte det passade vääldigt bra, love iiit!!
 
Smink | | Kommentera
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }