slide show

ANDRA DAGEN

Andra dagen i London, vi tog oss till Notting Hill och gick omkring där en stor del av dagen. Det var först som små butiker innan vi kom till en marknad. Såå mysigt verkligen, ÄLSKAR att alla hus var i olika färger och kom fram till att jag ville bo i ett av de som vi såg som var lila med svart dörr!!! Drömmen!
  Sedan gick vi iallafall en resturang som tydligen var jättehype och ja, det märktes. VI STOD I KÖ UTANFÖR I EN TIMME?! Men vi tänkte väl att det bara måste betyda att det är magiskt och deras pannkakor skulle tydligen vara himlen så där stod vi! Och FAKTISKT de var himlen, wow vilket fluffmoln jag svävade på när jag åt de pannkakorna alltså, mjamiiii
  Sedan splittades iallafall vår stora grupp och jag, mamma och pappa for in till stan och shoppade lite innan vi satt och tog en drink! På kvällen blev det resturang och sen hem och sovaaa!! Jättemysig dag och är fortfarande helt kär i Notting Hill, trots att jag hatar kärleksfilm haha, rekomenderar!!!!
(Förresten hittade jag typ världens finaste skor, "Take me to Neverland" Sannah 8år fick slita sig från skyltfönstret kan jag lova)
Vardag | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }