slide show

STHLM OCH SEPHORAAAA

Tisdag och bara två måndagar kvar till SOMMARLOV!! Amazing! 
  Spenderade som sagt min helg i Sthlm med mamma, blev en bra helg tillslut men dock kanske inte som det var tänkt! På lördag morgonen skjutsade pappa oss till flygplatsen och redan 11 var vi på ett hotell där vi skulle på ett möte (som jag tänkte va dryg och berätta om i ett annat inlägg) VÄLDIGT bra möte som höll på i hela 6 timmar, sedan när det nästan var slut fick vi veta att tre blivit sjuka efter lunchen. Så ja, självklart! På vägen till hotellet blev mamma jättesjuk= matförgiftning(?!) I Sverige? vad ens! Jättehemskt iallafall, tyckte så synd om henne! Så vi avbokade lyxresturang och la oss på hotellet istället, jag gick och köpte Max-mat och satt i sängen och åt från påsen, hahah som sagt inte riktigt som planerat! Men mamma börja snabbt må bättre så det var skönt, men en riktigt lugn kväll blev det!
  Dagen efter vaknade vi (läs mamma) väldigt tidigt och gick och åt HOTELLFRULLE aka det bästa jag vet i livet. 10 av 10. Sedan gick vi lite på stan och shoppade innan flyget gick hem! SJÄLVKLART tog vi oss till Sephora och jag blev öööverlycckklliiig när jag såg att det fans EN kvar av Kat von Ds liquid lipstick Lolita och även EN concealer i min färg kvar, aaaah!!! YES!!(Har testat och båda produkterna är wowigaste ever) 
  Idag har jag iallafall bara haft en lektion, sen hann jag med att fara och ta en ID-bild, ta en promme och hämtat bandet till yran som är i helgen, yeee taggtaggtagggg!!
Vardag | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }