slide show

18 åååår

I söndags fyllde jag 18år!!! Äntligeeeen!! Hur länge har man liksom väntat på den här dagen! Hade någon sagt till mig för typ två år sedan att jag skulle sitta i en kyrka typ hela min 18års dag hade jag nog skrattat men det var faktiskt mysigt och hade en jättebra dag!!
 
Blev firad i fredags med en överraskningsfest här hemma, massa fika och jag fick en krona där det stod "birthday diva" på hahah! Fick massa jättefina presenter!! Så himla fina människor jag har runt mig här, är så tacksam!! I lördags for jag och Chris och åt kinamat innan vi for och firade thanksgiving ännu en gång men hos Chris familj, så den dagen bestod av massamassa mat haha, var så sjuuukt mätt när jag skulle sova! Klockan tolv sjöng Chel och Chris för mig för på söndagen blev jag som sagt 18!! Hade en jättemysig dag, vi började med att gå i kyrkan, där även där alla sjöng för mig haha! Sedan for vi ut och åt lunch, pratade massa med alla där hemma och sedan på kvällen for vi tillbaka till kyrkan för en hanging of the greens service, jättemysigt!! Var typ att man hjälptes åt att julpynta kyrkan och granen samtidigt som folk sjöng och så, supermys!
 
Nu är den en ny vecka men bara 3 veckor till julloooov!! Så himlaaaa skööönt!! Haha, längtar så mycket! Men tror dessa veckor kommer bli bra också! Har rätt mycket roliga planer! Idag är skolan inställd och natten har  varit kaos! Men jag tänkte att jag ska skriva om det i ett enskilt inlägg! Hoppas allt är bra med er och tack sååå mycket till alla som sa grattis och skickade presenter!! Ör så tacksam och blev såå glad♥
 
USA 16/17 | |
#1 - - Emilia Sjödin :

Grattis i efterskott! Sjukt fin sminkning på bilden :)

Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }