slide show

THANKSGIVING

(Skulle kommit upp i Lördags)
 
Att det här lovet redan snart är över?? Även fast jag har längtat rätt mycket till slutet på detta lov pga 18års dag dagen innan vi går tillbaka till skolan haha. Lovet har iallafall hittills varit såå bra och helt oförglömligt på många sätt. I måndags tog jag och Chel fram julgranen!! Haha liiite tidigt känner jag men det är ändå så himla mysigt!! 
     I tisdags kom Alexis och Misty hit först, vi gick ut och tog massa bilder i det fina höstvädret som jag faktiskt är jättenöjd med, kul att ha kvar också! Tänkte att jag ska framkalla massa bilder sen! Sedan kom även Alicia hit och vi hade sleepover, vi åt middag såg skräckfilm och bara pratade om allt möjligt, så fina tjejer!!
   I onsdags såg vi mest en massa film hela dagen, meen det som var speciellt med den dagen var att jag blev moster för en tredje gång, så jag var jätteglad men samtidigt så ville jag bara hem och kramas med den lilla perfekta killen som just kom till världen, älskar och saknar han så redan och även fast jag kommer få ta del av hans 6 första månader på håll så ska det bli så kul att se honom växa! Han är såå lik Milas, mina små favvos!!
   I tosdags var det Thanksgiving och det var precis så som alla har sagt att det är, en hiiimla massa mat!! Vi började med att vara i Chelsies morföräldrars kyrka med deras släkt och MASSA mat och efterrätter! Sedan for vi till deras hus och fortsatte med julpyntandet, vi hann klart och nu förstår jag verkligen varför de tar sig tiden till att göra allt det varje år, det var heeeelt magiskt fint!! Så himla amerikanskt haha!! Sedan gick vi in och lekte lite lekar och åt massa mer, myste lite med en bebis som var med och sedan började vi rulla hemåt. Men innan det så for vi till Walmart.... Chris tyckte jag skulle få uppleva Walmart på blackfriday..... har ett ord som beskriver det ganska bra... KAOS!!! Det var såsåså mycket folk överallt, och ja! Bara helt kaos haha. Men det var kul att se!! Vi fick iallafall med oss en kaffebryggare hem så vi for hem och åt kladdkaka och drack kaffe framför en julfilm, jättemysigt!
USA 16/17 | |
#1 - - Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG:

Vilka fina bilder!! :)

Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }