slide show

wish it would snow

Förra helgen var super! I fredags var det basketmatch mot Bradley (= massaaaa folk) som vi VANN!!! Så det var superkul!
    På lördagen for vi först och kollade på JPs basketmatch och sedan skutsade Chris och Chel mig till Misty och Alexis där jag spenderade natten, i deras nya hus! Supermysigt var det, vi for till Walmart och handlade MASSA gott och sedan bara pratade och såg film resten av kvällen! 
    På söndag eftermiddag kom C&C och hämtade hem mig, och jag bara tog det lugnt resten av kvällen! Veckan har gått sååå segt, Tisdag och Torsdag hade vi Volleyboll match vilket inte gick superbraaa, vi blir bättre och bättre men har fortfarande en lång väg kvar haha. I fredags var jag hemma från skolan pga saker som jag inte kab skriva ut här, kvällen innan var kaos och vi var uppe superlänge, så jag försov mig och stannade hemma för jag var helt utmattad nästan haha. På kvällen for vi på Volleyboll träning och sedan ut och åt supergod middag och efterrätt på City Cafe! Så gott+ Världens godaste (och finaste) Cheesecake!! 
    Igår var vi först och kollade på Jonathans match och sedan efterråt så for vi och bowlade hela familjen, superkuul!! Förutom att Chelsie fick ta över för mig sista ronden för jag hade så ont i min tumme pga min "allvarliga" volleyboll skada haha! Men det var superkul, bowla gör man ju faktiskt alldeles för sällan! Även hemma i Umeå! Underskattat!! Jonathan följde med oss hem och vi såg film tills vi båda somnade i soffan.
     Idag har det inte blivit så mycket gjort, vi for ut och åt med typ hela Chelsies familj på Chili's. Annars har jag mest försökt städa och ta igen de jag missade i fredags! Nu ska jag lägga mig och hopppas att jag vaknar upp till en snoooowdayyyy
    
USA 16/17 | |
#1 - - Mamma:

Så kul att läsa hur du har det❤Älskar och saknar dig❤❤

Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }