slide show

SOMMARDAGAR, LINAN OCH PARTY

Åh vad bra min senaste vecka varit!! For somsagt till Vännäs med Lenne och hälsade på Johanna förra lördagen, det var faktiskt en av de mysigaste dagarna på länge! Vi köpte jordgubbar och tog bilen till ett jättefint ställe vid älven, åt tacos till middag på altanen och bara hade det myyyys!! Söndag for jag till Pekis på kvällen och på Måndagen följde jag med dem med Cappie till Leos där vi lekte loss hela dagen, var helt blöt i svett efter att ha sprungit efter det lilla vilddjuret hela dagen! haha men det var kul! Sen på kvällen for jag och hälsade på min sjukling till bästa vän. Vi bara catchade up och tog det lugnt så det var fantastiskt mys!
    I onsdags kom Jessicka med familj och några andra familjekompisar hit och fikade på kvällen, har inte träffat dem sen jag kom hem så det var superkul!!
   På torsdagen ställde jag (faktiskt) väckaren och for till IKEA och mötte upp Linan och Lenne!!!! Wiiiee, alltså äntligen, och för er som inte vet så var Elina borta ett år i USA och sedan jag ett år nu året efter, så vi har bokstavligen knappt setts på två år!? Vilket är det sjukaste någonsin. Vi brunchade iallafall på IKEA och sedan gick vi in till stan och satte oss i solen i en park och bara pratade om allt och inget! Så kul att få träffa dem båda, bästa girlsen!!
   Och igår blev det party, min kära vän Julia och hennes bf har köpt lägenhet (varför är alla mina vänner så vuxna helt plötsligt när jag fortfarande känner mig som en 13åring?) Vi hade så kul iallafall!! och idag.. mår man som man förtjänar! Har bokstavligen sovit hela dagen, knappt gått ut (även fast det har varit sommarens finaste dag typ hehe) Har sett lite för många smink videos och bara degat. Men så är det ibland! Det var värt det iallafall haha!! Mamma och pappa har även flyttat ut till stugis, så jag har huset för mig sjäälv! Wihoo!
 
Vardag | | Kommentera

TIDSFÖRDRIV

Såhär kan det gå när man har lite för lite att göra, var ju lite ledsen sedan när jag skulle försöka fota dock eftersom man bor i regniga Sverige så det var supermörkt.... såklart. Kanske måste införskaffa studiolampor någon dag i framtiden när jag känner mig rik?
Smink | | Kommentera

Sommarvärme och äggfasta

Den här veckan har jag, mamma och Micaela provat på äggfasta! Alltså bara äta ägg, BARA! Var väl sådär kul men har faktiskt ändå gått bra, bara fem dagar så man överlever ju liksom! Igår var sista dagen och det känns så skönt, smoothie och färska jordgubbar till frulle imorse var ju = heaven efter detta liksom!


Igår och nu hela helgen bjuder (äntligeeen) Umeå på värsta sommarvärmen!!! Så hiiimla skönt, for till Mico igår och låg ute heela dagen, sen när jag kom hem åt vi middag ute i solen!! Fantastiiiiskt!!!!! 

Nu kommer snart Lenne och vi ska fara till Johanna i Vännäs, ska bli såå mys!!!

Vardag | | Kommentera
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }