slide show

6/27/17

Tiden har gått så himla fort sedan jag kom hem? Juni är liksom snart slut?!?! Så konstigt! Det har känts både konstigt och inte att vara hemma. Allt är ju liksom mer eller mindre normalt, några till tillskott till familjer, barn som vuxit, Umeå som är en ända stor ombyggnation och även mitt hus som är totalrenoverat. Men annars känns det ju, typ exakt likadant som när jag for. Vilket känns skönt ändå, tror det skulle vara ännu jobbigare om allt och alla var totalförändrade.
 
Sedan jag kom hem har det väl också hänt en del. Micaela, Milas och Emmelie väntade på mig hemma hos oss när jag kom hem, bästa! Sedan har jag haft en himla massa bebismys att ta igen såklart!! Bästa någonsin så det klagar jag inte på! Hängt med massa kompisar, hjälpt till med förredetta klassens studentflak och även varit på ett x antal olika studenter, och även fast just studentdagen var lite jobbig. Att jag inte var på flaket med dem så känns det typ ändå kul att jag inte tog det med dem, för nu fick jag verkligen vara med på alla mina kära vänners dag också får jag min egen nästa år!! Känns bra faktiskt!!
 
Min kära syster hade dessutom sparat Mateos namnkalas tills efter jag kom hem så att jag skulle kunna vara med, så det blev en dag med firande för han och det var såå kul!! Gott fika, massa folk och den gladaste lilla killen ever!! 
 
Midsommar har jag också hunnit med! For ut till stugan dagen innan och spenderade midsommar dagen där med familj och lite släkt, vi for som vanligt till blågrundet där de hade midsommarstång uppsatt, lotteri och fika! Såå mysigt, sen blev det tillbaka till stugis där vi åt massaaa god mat!! Senare fick jag åka med Pekis och Jockis hem och sedan hängde jag med massa kompisar på nydala resten av kvällen!!
 
Självklart får allt inte vara för bra speciellt länge utan nu har jag gått och blivit sjuk.. Mamma skjutsade mig till vårdcentralen i söndags där de tog massa prover och konstaterade att jag hade en infektion i halsen, greaaat. Jippi. Så sen dess har jag mest legat i sängen och varit superrastlös haha.. Imorse vaknade jag även med vad som ser ut att vara början på en ögoninflammation.. Jaa, varför inte ta allt på en gång liksom? Halsen verkar gå åt rätt riktning iallafall så det är väl alltid något! Hoppas alla andra mår bra iallafall! Kram
 
Vardag | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }