slide show

ATLANTA VLOGG

USA 16/17 | | 2 kommentarer

Hästridning och vårlov

Hoppas allt är superbra med er, jag är tillbaka igen, efter nästan en månads tid. Tiden bara flyger iväg så jag har inte haft tid kvar till bloggen tyvärr! Har iallafall haft det superbra sedan sist! En liten sammanfatting på tiden som gått är väl att jag hunnit beställa kläder till graduation (och fått reda på att jag kommer att få vara med på det, wiiiee) Sen i slutet på februari så blev det värsta sommarvädret, jag gick runt i shorts(som alla egentligen blivit för små haha, love america) och låg ute och solade. Chris fyllde år vilket självklart firades!! Jag och Chelsie for på ett spa och trodde att vi skulle få lite tan i ansiktet men kom ut med blonda slingor i håret, hah. Det blev bra, meeen svart slår ju ändå allt och kommer nog snart gå tillbaka till det. Hehe.Vi hade Chili cookout med kyrkan vilket ni ser lite bilder på här nedan! Det var kul och Chris vann även så det var kul även fast hans mamma som tävlade mot honom inte var lika nöjd,haha! Sen fick jag också reda på att Eminem kommer till Europaaaaaa vilket jag nu sitter överlycklig med biljetter till!! Första mars började med att vi fick vara hemma från skolan pga tornado varningar, ingen tornado i Cleveland men storm blev det!! Skönt med hemma dagar iallafall!
 Helgen efter spenderade Roosa med oss då hennes familj skulle bort. Så vi for till Mayfeild på en ice-cream tour, där man får se hur de gör sin glass och sedan får man även en gratis kula glass! Det var superkul!! Påminnde lite om att fara på Norrmejerier i Umeå (fast glass då) Så det var kuul!! Sedan den dagen for vi på någon super country version av en marknad, vilket var myys!! Sen tog Chris med oss och visade några fina platser för att låta mig fota lite. Det är så himla fint här alltså, loveee! Sen på en plats så kom en man med en stor häst ut som Chris frågade om jag fick fota där eftersom de var hans gård, allt det slutade med att jag och Chel fick prova rida hans häst hahah. INTE vad jag tänkte att jag skulle göra den dagen, har inte suttit på en häst sen jag slutade ridning i typ fyran och det var SÅ KUL!! Blev supersugen på att bärja rida igen faktiskt! Så mysigt, får se om jag tar tag i det när jag kommer hem igen! Han tyckte iallafall att jag var duktig och försökte verkligen övertala mig om att börja rida igen haha. Så det var roligt!
Nu har jag iallafall Spring break, äntliiigen!! Fast ändå inte, halva terminen har nu gått och det känns helt sjukt!! Har fått många frågor om jag har hemlängtan nu och.. jaa, alltså det är en annan typ av hemlängtan! Förut var det mer att jag saknade människorna hemma typ (vilket jag självklart gör fortfarande jättemycket haha) men nu är det ändå mer som att jag saknar hela mitt liv hemma (vilket såklart inkluderar alla människor hemma haha), kanske låter konstigt men eftersom det är som ett helt annat liv här så saknar jag liksom bara själva helheten att vara hemma i svealand. Har även drömt att jag är påväg hem massa nätter i rad den senaste tiden, så vet inte om min hjärna håller på att ställa in sig på att åka hem. Jag har det iallafall fortfarande superbra och vill samtidigt som jag saknar allt hemma så vill jag aldrig att året ska ta slut och det kommer vara så konstigt att bara lämna alla som nu också är min familj. 
USA 16/17 | | En kommentar
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }