slide show

ROLIGA FRÅGOR JAG FÅTT SOM UTBYTESSTUDENT

Att läsa om roliga och annorlunda frågor utbytesstudenter fått av Amerikanare var typ min största hobby jag hade innan jag faktiskt for iväg själv. Kom ihåg att jag satt och undrade om det faktiskt var sant eller om de bara hade hittat på allt, men nu vet jag att det absolut är sant! Har fått så mycket konstiga frågor då det många gånger har slutat med att jag inte kunde hålla mig för skratt. Så här är några konstiga frågor jag fått under mitt år här i USA haha.
 
"Ligger Sverige i Tyskland och pratar du tyska?"  Vet inte huuur många gånger jag fått de här frågorna av så många personer. För folk här verkar tro att Europa = Tyskland... Eeeeh neee
 
"Är svenska ett annat språk?"  Någon som iallafall inte trodde att jag pratade tyska.. Haha men alltså, efter den här personen frågade dehär så svarade jag på svenska och frågade sen om hen fattade något hahah, så kul:):)
 
"Har ni pizza?"  Nej vad är det liksom, aldrig hört talats om.
 
"Har ni McDonalds och smakar det likadant?"  Frågan jag fått allra meeeest, viktiga prioriteringar förstår ni.
 
"Har ni pengar?" Alltså, hahaha. Visste inte vad jag skulle svara riktigt.. "Nej vi betalar med sten"
 
"Har ni bara svartvita bilder?"  Från samma älskade kompis som frågan om pengar, hahha. Bless his heaaart. 
 
"Kör ni skoter till jobb/skolan?"  Hahah, känner ju dock att denna frågan skulle kunna komma från någon i södra Sverige lika gärna,hahah. 
 
"Finns det bara vita människor där/ Är jag den första svarta personen du mött?" ...... No comment. 
 
"Skulle jag kunna åka båt till Sverige?" 
 
*Gick förbi en skottkärra* "Har du sett en sån förr, vet du vad det är?"  Vet inte hur många gånger jag tänkt på att svara att jag är från Sverige, inte vikingatiden. Men är lite för snäll för det
 
"Har ni julafton?" Hahah,, denna frågan fick jag och min kära vän från Finland av en kompis vid lunchen bara i veckan, höll på dö av skratt.
 
"Gillar du Swedish fish?"  Vilket då är deras såkallade godis som dessutom är tillverkade i Kanada, fake version på den riktiga varan så att säga, också en av de mest frågade frågorna här för det är typ det ända det verkar veta om Sverige. 
 
Hahahha, älskar Amerikanare♥♥♥♥♥ och kan ju lova att de tycker jag är lika konstig som jag tycker de är ibland,haha
 
USA 16/17 | | Kommentera

EN MASSA MOBILBILDER FRÅN PROM

USA 16/17 | | Kommentera

PROM

I fredags när jag hade kommit hem från skolan så kom Roosa och hennes pappa och överraskade mig med ett promposal!! Sååå gulligt, en stor sign där det stod "Out of all the fish in the sea, will u go to prom with me" och jag fick en STOR påse Swedish fish och en LEVANDE guldfisk?!?!! hahahah!! Hon är sjukaste!! De spelade även Under the sea när jag öppnade dörren! haha!! Så gulligt verkligen!
 
I lördags vaknade jag och tog en dusch, skulle fixa mitt hår. Vilket gick helt åt helvetteeee, tror jag lockade om mitt hår 4 gånger den dagen, fortfarande rakt efter typ 5 min.... Sedan NÄR fick jag det problemet ens hahah!! Så glad att jag har min syster där när vi har svenska balen, hon var alldeles för långt bort i Lördags och nojiga jag vågar (läs vill) inte få håret fixat av någon annan, hahah! Ingen är tillräckligt duktig och får mig lika nöjd helt enkelt, lördagens slutsats!! Roosa kom iallafall vid 12 och jag sminkade henne, snabb sminkade mig själv och gjorde oss iordning, jag som inte klarar att vara sen var något stressad när klockan började närma sig fem (vi skulle vara och ta bilder tre) och jag inte ens var klar haha... Det var nog bäst det iallafall då det var SÅ varmt ute och hade varit hobbigt att vara ute i den klänningen för länge!
 
Tillslut tog vi iallafall oss hemifrån för att ta bilder, och efter det skjutsade Chris oss i en bil han fixat till en resturang. Några vänner träffade vi där så de kom och satt med oss ett tag, supertrevligt!! Sedan for vi hem en snabbis innan vi for mot där balen höll till! En aning stelt i början som alla andra fester brukar va, men i slutändan var det SÅ KUL!! Verkligen, kommer nog minnas det för resten av livet! Så himla kul hade vi verkligen!!
 
Vid tolvtiden kom de och hämtade hem oss igen, vi skujtsade hem min fina dejt och sedan for vi och köpte mat för jag avr hungrig, och sedan vidare hem! Jonathan var med oss så vi kollade bara massa film hela kvällen, tror jag somnade i soffan vid 5,30 så det blev en riktig lång  dag!! Men bra var den, riktigt bra! 
 
Jag vaknade redan vid 9. i soffan eftersom de skulle till kyrkan. Chel kom och hämtade upp mig och Chris efter och vi for och åt lunch med hennes familj för att fira Eric som fått ett nytt jobb!
 
Så jag har haft en superbra helg!! Verkligen, första och sista Amerikanska prom och det var helt klart en upplevelse!!
 
 
USA 16/17 | | 2 kommentarer
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }