slide show

ROLIGA FRÅGOR JAG FÅTT SOM UTBYTESSTUDENT

Att läsa om roliga och annorlunda frågor utbytesstudenter fått av Amerikanare var typ min största hobby jag hade innan jag faktiskt for iväg själv. Kom ihåg att jag satt och undrade om det faktiskt var sant eller om de bara hade hittat på allt, men nu vet jag att det absolut är sant! Har fått så mycket konstiga frågor då det många gånger har slutat med att jag inte kunde hålla mig för skratt. Så här är några konstiga frågor jag fått under mitt år här i USA haha.
 
"Ligger Sverige i Tyskland och pratar du tyska?"  Vet inte huuur många gånger jag fått de här frågorna av så många personer. För folk här verkar tro att Europa = Tyskland... Eeeeh neee
 
"Är svenska ett annat språk?"  Någon som iallafall inte trodde att jag pratade tyska.. Haha men alltså, efter den här personen frågade dehär så svarade jag på svenska och frågade sen om hen fattade något hahah, så kul:):)
 
"Har ni pizza?"  Nej vad är det liksom, aldrig hört talats om.
 
"Har ni McDonalds och smakar det likadant?"  Frågan jag fått allra meeeest, viktiga prioriteringar förstår ni.
 
"Har ni pengar?" Alltså, hahaha. Visste inte vad jag skulle svara riktigt.. "Nej vi betalar med sten"
 
"Har ni bara svartvita bilder?"  Från samma älskade kompis som frågan om pengar, hahha. Bless his heaaart. 
 
"Kör ni skoter till jobb/skolan?"  Hahah, känner ju dock att denna frågan skulle kunna komma från någon i södra Sverige lika gärna,hahah. 
 
"Finns det bara vita människor där/ Är jag den första svarta personen du mött?" ...... No comment. 
 
"Skulle jag kunna åka båt till Sverige?" 
 
*Gick förbi en skottkärra* "Har du sett en sån förr, vet du vad det är?"  Vet inte hur många gånger jag tänkt på att svara att jag är från Sverige, inte vikingatiden. Men är lite för snäll för det
 
"Har ni julafton?" Hahah,, denna frågan fick jag och min kära vän från Finland av en kompis vid lunchen bara i veckan, höll på dö av skratt.
 
"Gillar du Swedish fish?"  Vilket då är deras såkallade godis som dessutom är tillverkade i Kanada, fake version på den riktiga varan så att säga, också en av de mest frågade frågorna här för det är typ det ända det verkar veta om Sverige. 
 
Hahahha, älskar Amerikanare♥♥♥♥♥ och kan ju lova att de tycker jag är lika konstig som jag tycker de är ibland,haha
 
USA 16/17 | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }