slide show

UMEÅ OPEN

De senaste dagarna har varit väldigtväldigt bra!! I torsdags började Umeå open och wow så bra det var!! Hade verkligen inte så höga förväntningar men har varit helt lyrisk efter alla kvällar!! Bra musik, dansat, hoppat och skrikit, så skulle jag nog sammanfatta det hela, haha! Har även blivit en del nattkäk och det är ju alltid det bästa!
 
Annars då, i torsdags var jag precis som resten av Umeås befolkning och kollade på den nya delen av Utopia, sååå fint blev det verkligen och är så glad över Espresso house!!! Sedan i Lördags blev jag bjuden på vääärldens brunch hos Emilia, supertrevligt var det!! Tiden jag haft över den här helgen har jag försökt ägna åt plugg men det har legat väldigt långt ner på listan, haha.
 
Den här dagen har varit rätt dålig tyvärr, började med att försova mig och sedan var jag så stressad så jag ramlade i våran stentrapp vi har utanför så har haft riktigt ont i ryggen hela dagen. Annars har jag stressat upp mig inför svenska nationella talet som jag gjorde bort idag, sååå skönt att ha det ur vägen och nu har jag bara ett prov kvar innan jag tar lov(!!) Hoppas ni haft en bättre dag en mig, kraaam!!
Vardag | | Kommentera
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }