slide show

Jullov

Mycket har hänt sen sist, mycket julshopping och förberedelser har det blivit!! Vilket jag inte har något emot trots att jag har cirka 0 julkänsla! Säkert pga det varma vädret och att vi har haft jul hemma i typ en månad😂 säkert också för att jag faktiskt inte är "hemma"


Har iallafall jullov nu och det känns fantastiiiiskt!! Sista veckan var mest finals vilket inte var så jobbigt för mig som inte behöver bry mig så mycket om betygen haha. Lyckades även bli sjuk den hör veckan, när jag verkligen behövde va i skolan också så det var väl sådär! Blev mycket vilande, isglass och soppa för att bota det och nu mår jag redan så mycket bättre!! Så skönt, ville verkligen inte vara sjuk nu under jul!!

Lite sorgligt att byta alla klasser näsa termin dock, kommer sakna att se alla kompisar varje dag! Men ska samtidigt bli kul att få lära känna nytt folk!! 

Sedan sist har jag även bakat(!!) lussebullar!! Första gången någonsin jag gjorde allt själv och det blev faktiskt rätt bra!! Inte så bra som mammas men vem är chockad, helt klart godkänt för att vara första gången iallafall! Bakade det mest för att jag for till Chelsies skola när de hade "Christmas around the world" var en superbra dag och älskade alla barnen!! Kände mig som en kändis när jag kom in för alla bara gapade och frågade om det verkligen var jag, och sedan ville de mest att jag skulle prata svenska hela tiden! Hon har även en jätteblyg liten turkisk tjej i sin klass som inte har sagt ett ord på hela terminen, så jag briljerade med mina få ord jag vet på turkiska och fick henne att le, såg även hur hon försökte komma närmare mig och när någon frågade om hon förstod mig nickade hon medans hon skakade på huvudet när de frågade om de förstod vad de sa på engelska!! Sååå söt liten tjej, ville bara ta med henne hem!! En jättebra dag iallafall som verkligen fick mig att vilja vara en andraklassare igen!

Idag har vi haft ett cookie party här hemma hos oss, en tradition de har här och det var jättekul!! Vi åt middag! Sen la de ut en stor klump med kakdeg i mitten på bordet och man fick göra och dekorera sina egna kakor!! Superkul!!

Nu har jag precis pratat med mamma ett tag och borde nog gå och sova! Hopas alla har det superbra och att ni har mer julkänsla än mig❤ kramis

USA 16/17 | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }