slide show

SEN SIST

Att jag hade glömt mitt lösenord hit säger väl lite om hur dålig jag har varit på att blogga på senaste. Har hunnit med en hel sen sist iallafall och kan vi prata om att det är februari nu?? Sjukaste!
 
Har varit sjukt mycket slö-helger, vilket jag absolut inte klagar på!! Känns som att jag haft så himla fullt upp på senaste så att helgerna varit ganska lugna har bara varit amaziiing!! Här blev jag iallafall bjuden på middag och myskväll hos Petra och Jocke!! Myskväällll, wiie!!
 
Sedan firade vi mamma och Petra som fyllde år 19 januari, massssoooorr med fika och paketöppning!
 
Sedan det BÄSTABÄSTA!! Min, Petra och Micaelas julklapp från mamma var en helg i Sthlm med hotell och shopping! Faktiskt bästa helgen på såsåså länge!! Var så himla längesen vi gjorde något bara vi och det var så himla bra! Bra hotell (med väääärldens frulleee!!) Vi gick en dag på Mall of scandinavia vilket var helt sjukt, hann shoppa upp lite för mycket pengar på smink (har nu 40kr på kontot och det är bara den 13de, heja mig!) åt på helt fantastiiiskaa resutranger båda dagarna och drack massa goda drinkar! Ja, oslagbart! Bästa julklappen evvvaaaa!!
 
Sen fyllde min lilla älsklingsprins 1år nu i Februari, lilla Cappie som har blivit så stooor!! Verkligen världens gladaste lilla prins♥ All kärlek, hoppas att han fick världens bästa första födelsedag!!
Vardag | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }