slide show

5 dagar

Alltså nu har jag verkligen börjat säga hejdå till folk på riktigt!! Det är så konsiiigt?? Igår var pappas 50års fest och då blev det en hel del hejdå till släkt och vänner. Hatar hejdå, VERKLIGEN! Så undrar väl kanske liite vad jag gett mig in på haha! Men jag ser det mer som ett vi ses snart, känns så mycket bättre då!
 
Imorgon har jag även en "avskedsfest" för lite kompisar, vet inte riktigt om jag kommer fortsätta leva i förnekelse angående att jag inte kommer se dem på 1 ÅR och bara vara glad och peppad eller om jag kommer bryta ihop. Nej, det kommer gå bra men tänker inte ljuga om att det självklart är jobbigt att säga hejdå till alla!
 
Men hur känns det då, frågan alla undrar vid dehär laget haha! Det känns det som att jag bara vill faraaa, är mer taggad än någonsin och det känns som jag väntat på den här stunden SÅ himla länge (vilket jag har haha) så jag känner mest ÄNTLIGEN!! Men jag är fortfarande inte nervös och allt är bara SÅ overkligt!! Kommer ihåg när jag började fundera på dethär, det var nog inte många som trodde det skulle bli av, inklusive jag själv! Men nu sitter jag här med en snart färdigpackad resväska och lämnar sverige om 5(snart 4) dagar, sjukasteee!
 
Är iallafall så tacksam för alla som önskar mig lycka till och säger fina ord om hur bra jag kommer klara det! Det värmer såå mycket♥
 
 
USA 16/17 | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }