slide show

EXCHANGE STUDENT TAG

Vilket land ska du till?

Jag ska åka till USA!

Vilken organisation åker du med?

STS

Var skulle du helst vilja bli placerad?

Jag har ju redan fått min placering, vilket är Cleveland i Tennessee och jag är så nöjd med det!! Hade inte mycket förväntningar men jag smyghoppades ändå att jag skulle hamna på ett varmt ställe, sedan är Cleveland inte överdrivet stort också vilket jag gillar väldigt mycket!:)

Har du fått familj eller gjort regionsval?

Jag har fått en familj och de verkar så himla bra och mysiga, längtar tills jag får träffa de! Jag hade möjligheten till regionsval men gjorde det inte och det är många som har undrat varför. Men för mig så är det familjen och trivseln som kändes viktigast och då tyckte inte jag att det spelade någon roll vars i USA jag skulle hamna helt enkelt.

Kommer du att åka på något förberedelseläger?

Jaa det ska jag, när man åker med STS så ingår det en prep course där man är några dagar i New York. Det ser jag suuupermycket fram emot! Ska bli så kul att träffa andra utbytesstudenter :)

Vad ser du mest fram emot?

Ojjj, det är mycket haha! Men mest att liksom bo i ett annat land och inte bara vara där och turista, för det känns som att det är så stor skillnad. Sedan bara att gå i High School och träffa nya människor ser jag också fram emot jättemycket!

Vad fruktar du mest?

Förutom att det skulle hända mina nära här hemma något så är det nog faktiskt hemresan. För nu när jag far, även om det kommer vara superjobbigt så vet jag ju att jag kommer komma tillbaka till lilla Umeå och att det mesta säkert kommer vara som förr. Men när jag lämnar USA vet jag ju inte när/om jag kommer tillbaka och även fast jag kan fara och hälsa på blir det nog aldrig riktigt samma sak. 

Vill du prova på någon ny sport?

Hehe, jaa. Alltså jag är ju typ den minst sportiga personen i världen, sämst på sporter med andra ord. Men ja alltså faktiskt! På prep coursen har jag för mig att vi kommer få prova lite olika amerikanska sporter också, så får väl hoppas att jag fastnar för någon då, sedan såg jag också att min skola har volleyboll. Vilket jag faktiskt tycker är sjukt kul! Men vi får se!!

Vad kommer du sakna mest?

Familjen och mina vänner är ju en självklarhet, men förutom det är det nog min kära övervåning och svensk mat! (Mammas mat!!!!!!)

Tror du att det kommer bli ett bra år?

Haha men JAA, det tror jag absolut! Tror det kommer bli väldigt annorlunda men jag har velat dethär sååå himla länge nu och är så taggad på att äntligen få fara!!!

USA 16/17 | |
Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }