slide show

VISUMKAOS

ÄNTLIGEN har vi fått alla papper för att kunna söka visum, så igår morse satte jag mig och gjorde det. Inte det enklaste måste jag säga, var många frågor och innan jag hittade "spara" knappen hade jag redan fått börja om två gånger,haha= inte nöjd (Dock stod det till och med på svenska att man var tvungen att spara så egentligen var det bara jag som va sämst haha) Nu ringde dock mamma och berättade att den första tiden som finns på ambassaden är den 21 juli. och jag ska fara den 29de.. ÄRLIGT.. Så jag ska tydligen åka den 2a istället och komma till familjen den 6e, och sedan börjar skolan den 8onde! Så blir stressigt där. OCH VAD HÄNDER OM JAG INTE FÅR TILLBAKA PASSET TILLS DESS ENS??? Ja lite panik har jag. Hoppas det löser sig baraaaa
 
Pratar iallafall med min värdfamilj rätt mycket och vi håller just nu på bestämma tid för att skypea, vilket känns såå kul!! Men samtidigt nervöst, men kan tänka mig att (iallafall jag) det blir mindre nervöst att träffas om man ändå pratat innan. Är även en tönt som googlar ord jag egentligen kan för att jag är så rädd att skriva fel, haha DET måste avvänjas, verkligen. tar sjukt mycket tid, haha. 
 
Nu ska jag iallafall ta tag i att skriva en lista med allt jag måste fixa innan jag far för tro mig, det är en del!
 
USA 16/17 | |
#1 - - Cissi:

Hej! Hoppas allt löser sig med visumet. Själv har jag koll på visum men inte fått någon familj än! Vore jättekul om du skulle vilja köra ett länkbyte med mig?

Svar: Hejsan, ja det hoppas verkligen jag med och vad skönt att du har det iallafall!:) Åh men vad spännandes då borde du ju få veta det snart! Jag gör gärna ett länkbyte med dig, länkar nu direkt!:)
sannahnilssons.blogg.se

Upp
.image { border: none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; }